Andreas Lapp

Dânsul este un om de afaceri inteligent şi entuziasmat, un întreprinzător dinamic. Andreas Lapp, născut în 1956, este preşedinte al Lapp Holding AG, cu sediul de bază în Stuttgart.

Andreas Lapp

Andreas Lapp

Acesta, împreună cu fratele său Siegbert, a folosit flerul lui pentru indentificarea necesităţilor pieţei globale pentru a propulsa Grupul Lapp către topul jucătorilor globali într-o scurtă perioadă de timp. Astăzi, afacerea cuprinde 57  de companii separate şi are în jur de 100 de filiale locale şi este unul dintre liderii la nivel global în producerea şi aprovizionarea de cabluri cu o flexibilitate mare, accesorii de cabluri, conectori industriali, cabluri pre-asamblate şi tehnologie de comunicare.

 

Mentalitatea corporativă a lui Andreas a fost insuflată în el încă de foarte devreme. Părinţii lui şi fondatorii Grupului Lapp, Ursula Ida şi Oskar Lapp, l-au învaţat de la o vârstă foarte fragedă că frâiele companiei îi vor fi transferate pe viitor.

 

Andreas Lapp a studiat Managementul Dreptului şi al Afacerilor în Tübingen, lângă Stuttgart în sud-westul Germaniei şi a preluat managementul companiei după moartea tatălui lui în 1987. Acesta este însurat şi are trei copii.

 

Andreas Lapp este de asemenea angajat în participarea ca şi Consul Onorific al Republicii India pentru Statele Federale Germane ale Baden-Württemberg şi Ehineland-Palatinate.