AIDAluna

AIDAluna


AIDAluna - nava de croaziera ce beneficiaza de cablare cu rezistenta la foc ÖLFLEX® FD CLASSIC

AIDAluna este una dintre cele mai noi nave de croaziera apartinand AIDA Cruises. A fost comandata in 2009. Captuseala oceanica a fost construita de Meyer Werft GmbH in Papenburg, Germania. Magnifica nava are 252 m lungime, 32,2 m latime si 13 punti inaltime. Are 1.025 de cabine pentru pasageri, sapte restaurante, 11 baruri, un teatru, un cinematograf si multe alte facilitati.

Patru motoare diesel fabricate de MaK, cu un total de aprox. 50.000 CP ii dau putere hotelului de lux plutitor. Viteza de croaziera este de aproximativ 22 de noduri (aprox. 41 km / h).

Cerintele de siguranta la bordul unei nave de pasageri sunt extrem de ridicate. Tocmai din acest motiv, s-a decis sa se utilizeze cablurile de forta si comanda ÖLFLEX® FD 820 H si ÖLFLEX® FD CLASSIC 810. Sunt conforme cu IEC 60332-1-2, foarte flexibile si, cu latimea lor minuscula, erau practic predestinate sa fie alimentate prin conductele stranse si pasajele utilizate in constructia navelor.

Cablurile flexibile ÖLFLEX® FD CLASSIC nu sunt utilizate numai in constructii navale, dar sunt utilizate cu preponderenta in retelele de alimentare cu energie si in componentele masinilor mobile, cum ar fi liniile de asamblare. Datorita suprafetelor fara aderenta, aceste produse sunt potrivite si pentru medii cu umezeala preponderenta. Presetupele de cablu SKINTOP® asigura conexiuni sigure intre cablurile ÖLFLEX® FD CLASSIC cu carcase si dulapuri de control.

Despre client

Meyer Werft este o afacere de familie condusa de 6 generati. Timp de mai bine de 213 de ani, santierul naval s-a straduit sa continue dezvoltarea si sa fie in conformitate cu tehnologia moderna. Astazi, Meyer Werft construieste nave de croaziera luxoase pentru clienti din intreaga lume. De asemenea, compania s-a specializat in construirea de nave cu destinatie speciala, precum feriboturi luxoase pentru vehicule si pasageri, nave Ro-Ro si pasageri, cisterne pentru gaz si nave transportatoare de animale.


Web: www.meyerwerft.de
Mail: presse(at)meyerwerft.de

 

Cerinte si avantaje


O nava de croaziera - high-tech intr-un spatiu limitat. Produsele ÖLFLEX® FD 820 H si ÖLFLEX® FD CLASSIC 810 sunt potrivite, in primul rand, datorita capacitatii de rezistenta la foc, in conformitate cu IEC 60332-1-2, pentru a proteja persoanele si lucrurile de valoare si, in al doilea rand, deoarece diametrul mic al cablurilor permite ca acestea sa fie instalate prin tuburi si spatii inguste. Doua elemente importante pe vase. Produsele sunt, de asemenea, extrem de potrivite pentru a fi utilizate in zonele umede, datorita suprafetei cu aderenta scazuta si presetupelor de cablu SKINTOP®.

 

Produse folosite
ÖLFLEX® FD 820 H si ÖLFLEX® CLASSIC 810 - cabluri forta si comanda au fost folosite pentru electricitate. Presetupele SKINTOP® au fost folosite pentru sigilarea conexiunii.