EPIC® MH - un conector pentru ( aproape ) orice

epic mh

Utilizatorii pot combina intr-o singura carcasa toate tipurile de semnale electrice pe care le pot intalni intr-un cablu utilizand diverse inserturi. Toate acestea sunt posibile datorita unui sistem de rama care poate fi echipata cu inserturi modulare produse de Lapp sau chiar cu inserturi modulare existente pe piata, iar asamblarea este de departe mult mai usoara decat in cazul ramelor cu sistem pliabil sau glisant de asamblare. De la 2 la 36 de poli, curenti de pana la 100 A, tensiuni pana la 1000 V, transfer de date Cat 5 pana la 100 MHz, combinatiile acceptate de acest sistem sunt extraordinar de variate.

Noul sistem modular de conector este benefic in special clientilor care dezvolta noi masinarii. Ei pot sa-si ajusteze foarte usor configuratia conectorului in timpul procesului de dezvoltare si testare a noii masinarii fara sa fie nevoie de modificari mecanice pentru prinderea unui alt tip de conector. Catalogul online si configuratorul de produse online ajuta utilizatorul sa-si configureze usor si sigur conectorul necesar evitandu-se astfel orice greseala.

 

Viziteaza-ne la standul A1  la targul IEAS si afla mai multe despre acest produs, precum si care sunt celelalte noutati in materie de produse.

 

Pentru mai multe informatii accesati: www.lappkabel.ro