Industria Fotovoltaica

În utilizare la nivel internaţional

Oriune doriţi să realizaţi proiectul dvs. fotovoltaic – puteţi conta pe performanţa produselor noastre. De exemplu, în Bovera, Spania, mai mult de 5,000 module solare au fost instalate pe o suprafaţă de 24,700 m2. Aici cablurile ÖLFLEX SOLAR, cu o lungime totală de 20 km, asigură operarea perfectă. Dar noi nu suntem bucuroşi că suntem partenerul dvs. doar pentru proiecte mari, de asemenea puteţi conta pe noi şi pentru sisteme mai mici.

Calitatea contează

O varietate de caracteristici fac componentele aşa de populare printre utilizatori. Acestea nu sunt numai rezistente UV, dar de asemenea extrem de impermeabile şi rezistente la temperatură.

Competenţă Sistem pentru Fotovoltaice

Puneţi-vă încrederea într-un partener care vă oferă competenţă dintr-o singură sursă pentru cabluri, fişe şi conectori pentru fotovoltaice. Cu produsele de marcă Lapp, dvs. sunteţi pe deplin echipat pentru proiectul dvs. individual unde calitatea şi serviciile excelente sunt critice.

Obiectivul nostru nu este numai de a oferi produse de calitate dar de asemenea de a înainta împreună cu clienţii noştrii. În acest context de proiecte şi solicitări specifice industriei, noi, împreună cu clienţii noştrii, optimizăm soluţii şi lucrăm pentru a obţine dezvoltări adaptate.

Dacă aveţi orice fel de întrebări, echipa noastră de experţi va fi încântată de lucreze cu dvs. la găsirea celui mai bun produs pentru solicitarile aplicaţiei dvs.

Apelează 0040  213  10.09.61 sau scrie-ne la adresa de e-mail: sales(at)lappkabel.ro