EPIC® - Campania la care TU nu trebuie sa faci nimic!

8 branduri, o singura promisiune: calitate fara compromis!

 

Cu o experienta de peste 60 de ani in domeniu, cu LAPP stai fara griji. Inovatia, calitatea fara compromisuri si expertiza in domeniu ne recomanda ca fiind partenerul dvs de incredere pentru furnizarea de cabluri si accesorii in diferite domenii.

De-a lungul anului, LAPP promoveaza calitatea si eficienta brandurilor si produselor LAPP, iar tot ce trebuie sa faceti dvs pentru a castiga cadoul, este sa adaugati brandul promovat la comanda dvs.

Perioada campaniei: Martie 2018 – Februarie 2019

Cadou: Produse pentru Home Spa

Mecanism:

1 brand= 8 puncte ( clientii trebuie sa achizitioneze minim 4 branduri)

Cadoul se primeste atunci cand clientul aduna minim 32 puncte.

In fiecare luna promovam un brand Lapp. Clientii care plaseaza comenzi in luna respectiva si adauga la comanda produse din gama brandului promovat, primesc 8 puncte.

Clientii primesc mesaje personalizate dupa fiecare achizitie, cu stadiul punctelor din campanie.

Conectori EPIC 1400x800 EPIC

In perioada 01 Septembrie 2018 – 15 Octombrie 2018, promovam sistemele de transmisie optica EPIC®.

Conectorii industriali EPIC®, se gasesc pretutindeni in constructia de masini si instalatii sau in tehnica de actionare in domeniile in care se fac masuratori, se dau comenzi, se regleaza si de alimenteaza elemente de executie.

EPIC® este un sistem flexibil format din carcase, inserturi si contacte: extrem de robust, absolut sigur si foarte usor de asamblat.

Printre principalele domenii de utilizare amintim: electrotehnica si telecomunicatii, tehnica de masura, de testare si reglare, constructii de masini si tehnica utilajelor, automatizari industriale si instalatii fotovoltaice.