Testeaza produsele Skintop, GRATUIT

presetupe-skintop-lapp

Se introduce cablul, se rasuceste capacul si este gata. Printr-o singura miscare, presetupele noastre pentru cabluri SKINTOP ofera sigilari sigure. Sistemele universale sunt simple si eficiente: ele fixeaza si centreaza cablul, il etanseaza ermetic si garanteaza o preluare optima a eforturilor de tractiune.

 

Pentru prima data, poti incerca presetupele SKINTOP, gratuit, prin completarea formularului de mai jos.

Cum functioneaza?

  • completati formularul de mai jos
  • noi va contactam in vederea stabilirii nevoilor dvs si stabilirea unei vizite
  • in urma discutiei telefonice/vizitei, va trimitem prin curier un colet cu produsele SKINTOP

 

Va invitam sa vizualizati regulamentul campaniilor LAPP, aici.

 

 

* indicates required

Lapp Romania va folosi informatiile pe care le furnizati prin acest formular pentru a fi in legatura cu dvs. si pentru a va trimite noutati si comunicari de marketing (promotii, informatii produse, evenimente, invitatii la evenimente, etc). Va rugam sa bifati modalitatile de comunicare pe care le putem folosi in relationarea cu dvs.:

Va puteti schimba opinia in orice moment facand clic pe link-ul de dezabonare din subsolul oricarui e-mail pe care il primiti de la noi sau contactand-ne la adresa de email: marketing@lappkabel.ro. Vom trata informatiile dvs. cu respect. Pentru mai multe informatii privind politica noastra de confidentialitate, va rugam sa accesati website-ul nostru. Facand clic pe butonul de mai jos, va exprimati acordul privind procesarea informatiilor dumneavoastra in conformitate cu acesti termeni.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.