e-Shop

LAPP creeaza solutii pentru viitor- SPS 2023- Nürnberg

SPS23-Alive-Seite-1920x700px-v1

Stuttgart, 06 octombrie 2023 – Expozanți de profil, tehnologii orientate spre viitor, produse inovatoare: Târgul internațional SPS va avea loc la Nürnberg în perioada 14-16 noiembrie 2023. LAPP s-a întors, de asemenea, din nou. Principalul furnizor de soluții integrate și produse de marcă în domeniul tehnologiei de cablu și conectare va prezenta soluții inteligente pentru automatizare în Hala 2, standul 310.

Un punct culminant la standul târgului din acest an este din nou Enabler Stage. Si aici, expertii LAPP arunca o privire asupra lumii de maine si asupra problemelor, tehnologiilor, tendintelor si inovatiilor care misca deja industria de astazi. Acestea includ discuții interesante în acest an despre single pair Ethernet, Ethernet-APL, fibră optică, materiale ecologice și compuși biobazați, compatibilitate electromagnetică, tehnologie zeroCM de la LAPP și ÖLFLEX® CONNECT.

Deținătorii de bilete care nu pot aștepta până la începerea târgului vor avea ocazia să participe la un eveniment digital de preîncălzire prin intermediul platformei "SPS on air" în săptămâna dinaintea târgului, cu numeroase discuții despre problemele actuale și inovațiile din industrie. LAPP este reprezentat aici cu o lucrare despre "Cablurile de fibra optica – comunicatii in retele industriale de viitor si prezentarea sistemului LAPP Fibre Fast Connect" si o prezentare despre "Viitorul automatizarii proceselor: focus pe Ethernet-APL.