e-Shop

e-Mobility

Vrem să facem electromobilitatea accesibilă tuturor!

LAPP eMobility 1
e-car-young-lady red-hero fuer Verlinkung

Conform unui studiu recent, în 2030, una din trei mașini nou înmatriculate în Europa ar putea fi o mașină electrică. 

LAPP este un pionier în eMobility și una dintre primele companii care a dezvoltat un sistem de încărcare complet compatibil, pregătit pentru producție, cu cabluri și conectori care respectă noul standard VDE.

Oferim cabluri de încărcare ușor de utilizat pentru alimentare atât la stațiile de încărcare publice cât și la prizele de uz casnic sau industriale. Produsele noastre sunt destinate operatorilor de infrastructură, stațiilor de încărcare și producătorilor de vehicule.

 

Cablul Helix

Cablul Helix

Cablurile de încărcare LAPP sunt recunoscute la nivel internațional pentru calitatea și fiabilitate. Acestea sunt folosite ca și cabluri originale de către producători auto cunoscuți precum BMW, Rolls-Royce, Jaguar, Land Rover, Hyundai și Renault.

Portofoliul nostru cuprinde o varietate de forme de cablu pentru mașini electrice și hibride și se potrivesc tipurilor de mașini cu conectori de tip 1 și tip 2, ambele sisteme de încărcare Mode 2 și Mode 3. Oferim cabluri de încărcare de 32 amperi, care acceptă până la 7,4 kW pentru 1 fază și 22 kW pentru 3 faze.

Aceste cabluri de încărcare funcționează excelent și pentru vehiculele cu o putere de încărcare mai mică. Învelișul exterior al cablului este portocaliu pentru vizibilitate și siguranță sporită.

Unul dintre cele mai apreciate cabluri este  LAPP Helix, un cablu de încărcare ce revine automat la forma inițială. Mufele de încărcare sunt disponibile în versiunile DESIGN și HEAVY DUTY, prin care linia robustă HEAVY DUTY este ideală pentru aplicații deosebit de solicitante din sectorul public.

Cablul de încărcare Mode 2, pentru încărcarea la prizele de uz casnic sau industriale, oferă șoferului mașinii electrice flexibilitatea de a încărca mașina de la o priză standard dacă nu există o stație de încărcare la îndemână.

Specialiștii nostri vă așteptă la o discuție despre calitățile cablurilor LAPP de care vă veți atașa de la prima atingere.

 

Cu produsele noastre, încărcarea este ușoară și distractivă!