e-Shop

Configurator online pentru lanturi port cablu

Configuratorul ÖLFLEX® CONNECT CHAIN permite proiectarea rapida si usoara a sistemelor complete de lanturi portcablu. Configurarea lanturilor portcablu nu mai este o sarcina complicata deoarece acest instrument usureaza sarcina, chiar si pentru utilizatorii mai putin experimentati.

Configuratorul ÖLFLEX® CONNECT CHAIN inlatura automat toate sursele de eroare si gaseste intotdeauna cea mai buna solutie.

lapp chain configurator r

Configuratorul ​​va ghideaza pas cu pas prin alegerea lantului de cablu, a cablurilor si a accesoriilor corespunzatoare. Cand configuratia este completa, clientul poate solicita o oferta individuala. In fiecare etapa a procesului de selectie, configuratorul ÖLFLEX® CONNECT CHAIN ​​asigura compatibilitatea tuturor componentelor.

Un factor critic pentru lanturile de cabluri este raza minima de indoire a cablurilor. Daca acest lucru nu este luat in considerare, pot aparea disfunctionalitati si durata de viata a cablurilor este redusa. Prin urmare, raza de indoire este determinata de cablurile utilizate. Daca raza minima de indoire a cablurilor este inferioara, configuratorul genereaza un mesaj de eroare si ofera utilizatorilor alternative de cabluri potrivite pentru aplicatie.

Cablurile sunt selectate pe baza distantei de deplasare, a acceleratiei, a profilului de temperatura, a ecranului si a altor parametri. Configuratorul exclude automat cablurile care nu sunt potrivite pentru aplicatie. Daca este necesar, acesta poate sa pozitioneze separatoarele verticale si orizontale si sa se asigure ca greutatea cablurilor este distribuita uniform in lantul portcablu. In cele din urma, clientul alege daca doreste sa cumpere lantul de cablu complet asamblat de LAPP sau sa achizitioneze componente separate, cu optiunea de a avea cablurile pre-taiate la lungimea corespunzatoare.

Daca acestia aleg prima optiune, acestia au siguranta ca toate componentele vor fi asamblate folosind know-how-ul expertilor si vor fi livrate gata de utilizare - si ca nu numai componentele individuale, ci lantul complet asamblat va fi 100% testat.

 

Configuratorul ÖLFLEX® CONNECT CHAIN ​​poate fi accesat folosind butonul de mai jos.