e-Shop

Engineering Automation Forum - lansare in Romania

Joi, 27. 06.2019, LAPP Romania impreuna cu partenerii sai, WSCAD si Mitsubishi Electic, a gazduit prima editie Engineering Automation Forum din Romania.

IMG 9409

Engineering Automation Forum este un eveniment international organizat de companii din intreaga lume precum: WSCAD, Schneider Electric, Siemens, Wago, Weidmuller, etc, iar echipa organizatoare difera de la eveniment la eveniment. Organizatorii colaboreaza pentru a le aduce participantilor cele mai noi solutii si informatii din piata relevante domeniului in care acestia activeaza.

 

In cadrul intalnirii din Bucuresti participantii au avut parte de o zi informativa, cu prezentari de inspiratie si cu solutii "hands-on" interesante. De asemenea, acestia au beneficiat de know-how-ul expertilor nostri si si au obtinut sfaturi privind procesele de inginerie.

Numarul participantilor a insumat 60 de persoane reprezentand companii specializate in domeniul proiectarilor industriale, productie sau automatizari industriale si nu numai.

 

“Suntem entuziasmati de lansarea EAF in Romania. Ne-am bucurat sa vedem ca participantii au fost interesati si multumiti de formatul si informatiile prezentate in cadrul evenimentului, astfel ca, ne gandim deja sa organizam inca doua editii, dar in regiuni diferite ale tarii”, a declarat Dan Ionas, Director de Vanzari si Martketing, Lapp Romania.

 

Pe parcursul editiei, Lapp a prezentat cele mai noi produse si solutii in domeniul comunicatiilor industriale, precum switch-urile Etherline Access, dar si gama de cabluri de date care respecta diferite standarde precum PROFINET sau CC-Link. De asemenea, specialistii LAPP s-au aflat la fata locului pentru a oferi expertiza gratuita.

Informatiile referitoare la urmatoarele editii EAF, precum si modalitatea de inregistrare vor fi disponibile pe www.lappkabel.ro

IMG 9409
IMG 9448
IMG 9473
IMG 9507