e-Shop

UNITRONIC® - Campania la care TU nu trebuie sa faci nimic!

8 branduri, o singura promisiune: calitate fara compromis!

 

Cu o experienta de peste 60 de ani in domeniu, cu Lapp stai fara griji. Inovatia, calitatea fara compromisuri si expertiza in domeniu ne recomanda ca fiind partenerul dvs de incredere pentru furnizarea de cabluri si accesorii in diferite domenii.

De-a lungul anului, Lapp promoveaza calitatea si eficienta brandurilor si produselor Lapp, iar tot ce trebuie sa faceti dvs pentru a castiga cadoul, este sa adaugati brandul promovat la comanda dvs.

Perioada campaniei: Martie 2018 – Februarie 2019

Cadou: Produse pentru Home Spa

Mecanism:

1 brand= 8 puncte ( clientii trebuie sa achizitioneze minim 4 branduri)

Cadoul se primeste atunci cand clientul aduna minim 32 puncte.

In fiecare luna promovam un brand Lapp. Clientii care plaseaza comenzi in luna respectiva si adauga la comanda produse din gama brandului promovat, primesc 8 puncte.

Clientii primesc mesaje personalizate dupa fiecare achizitie, cu stadiul punctelor din campanie.

cabluri de date-lapp-UNITRONIC

In perioada 16 Aprilie – 31 Mai 2018, promovam gama de cablurile de date UNITRONIC®.

Cablurile de date de inalta calitate si componentele de magistrala de camp UNITRONIC® ofera o solutie inovatoare pentru toate aplicatiile din constructia de masini si instalatii. De la transmiterea de semnale de comanda simple pana la transmiterea de semnale de magistrale de camp in structuri de retea complexe - avem aproape pentru orice utilizare o solutie sigura de cablare si de conectare.

Pentru a vizualiza portofoliul complet click aici.