e-Shop

FLEXIMARK® - Sisteme de marcare

FLEXIMARK visual-klein

Marcare și etichetare de durată care garantează identificare și după mulți ani

În spatele unei case ordonate se află o persoană bine organizată. Același lucru se aplică și la locul de muncă, indiferent dacă este vorba despre un birou sau un depozit, de exemplu.

Dacă nu există marcaje exacte și profesionale, alocarea și identificarea cablurilor și componentelor devine un proces lung, costisitor și, în egală măsură, deranjant.
LAPP propune o soluție certificată pentru a evita acest haos. 
Fie că este vorba despre dulapuri de comandă, tehnologie de automatizare sau inginerie mecanică și de instalații, identificarea rapidă a cablurilor se poate marca cu sistemele FLEXIMARK®.

 

Alegeți etichetarea corectă

Pentru a alege produsul corect trebuie să avem în calcul răspunsurile la întrebările  "Ce trebuie să etichetăm?", "Care este mediul în care stau etichetele?" și "Cât trebuie să dureze etichetarea?".

În dulapurile de comandă sau în producție, spațiul alocat este unul dintre cei mai importanți factori care se iau în considerare. Pentru economisirea spațiului, în acest caz, se recomandă etichetele cu folia transparentă înfășurată pe cablu sau tuburi termocontractibili.
În cazul în care cablurile au fost deja asamblate și se dorește marcarea lor, se pot monta etichete utilizând inele de marcare, suporturi de caractere sau portetichete. În funcție de mediul în care se utilizează, ele sunt fabricate din plastic sau oțel inoxidabil. Marcarea este un procedeu ușor, rapid, de încredere precum și sigur și permanent.

 

Etichetele pot fi realizate ușor, chiar de către utilizator, folosind o imprimantă laser standard sau, dacă etichetarea trebuie să fie de lungă durată, o imprimantă cu transfer termic - în ambele cazuri, se utilizează softul FLEXIMARK®. Sau puteți comanda etichete personalizate din oțel inoxidabil, tub termocontractabil sau etichete din plastic. Pentru utilizare la fața locului, imprimantele noastre portabile sunt cea mai bună alegere. Acest lucru înseamnă că etichetele pentru suporturile de caractere din plastic pot fi printate în timpul asamblării. Etichetele din oțel inoxidabil cu rezistență la agresiune chimică pot fi inscripționate folosind mașina manuală de ștanțare sau kitul oțel inox. FLEXIMARK® oferă, de asemenea, semne de siguranță în conformitate cu ISO 7010.

 

Utilizare diversă

FLEXIMARK® oferă soluții versatile pentru orice mediu. Platforme petroliere, industrie constructoare, poduri, eoliene sau panouri solare, industria alimentară sau chimică - posibilitățile de marcare sunt variate precum cablurile utilizate. Din acest motiv, produsele FLEXIMARK® au caracteristici particulare. În funcție de produs, ele au rezistență mare la UV, temperaturi extreme, coroziune sauagresiune chimică.  Sistemul inteligent de marcare pentru cabluri, conectări și componente electrice oferă o etichetare sigură și de durată chiar și în condiții dificile. FLEXIMARK® oprește haosul din cabluri.

prod flex marking 1 web
prod flex marking 6 web

Ce doriți să etichetați?

Marcarea cablurilor și a conductorilor                Marcaj de siguranță

 

Cum doriți să etichetați?

Imprimare cu laser                                                Imprimare prin transfer termic                Marcare personalizată

 

Unde o să fie aplicată etichetarea?

Configurator sisteme marcare

V-am stârnit interesul? Puteți vedea produsele noastre pentru sistemele de etichetare FLEXIMARK® în magazinul nostru electronic. Nu aveți încă acces la magazinul electronic? Înregistrați-vă acum și comandați direct online.