e-Shop

Atât de simplu de asamblat! Noul SKINTOP® CUB

Animaţie SKINTOP® CUBE.
Click pe butonul play.

Animaţie SKINTOP® CUBE. Click pe butonul play.

Lapp Group a lansat noul sistem de etanşare a cablurilor la intrarea în dulapurile electrice, cu caracteristici care facilitează şi mai mult asamblarea. Specialiştii noştri au lansat noul  SKINTOP® CUBE. Acest sistem este constituit din rama SKINTOP® CUBE FRAME şi modulele individuale clipsabile pentru sigilarea  cablurilor SKINTOP® CUBE MODULES.


Acest sistem permite sigilarea adecvată a cablurilor premufate. Modulele care sigilează cablurile sunt uşor ataşabile pe ramă, în mod individual, asigurând protecţia la vibraţii, efort de tracţiune, asigurând un grad de protecţie IP 64.Este cel mai rapid şi sigur sistem de intrare multiplă a cablurilor şi nu necesită componente suplimentare.


Modulele de sigilare sunt patentate şi asigură un domeniu mare de diametre. Sunt realizate în 4 mărimi: 4 – 6 mm, 6 – 9 mm, 9 – 12 mm şi 12 – 16 mm.Rama robustă este realizată din poliamidă armată cu fibră de sticlă şi este disponibilă în două mărimi, corespunzător conectorilor standard cu 16 sau 24 de pini.


Avantajele utilizării sistemului:

  • Flexibilitate mare datorită gamei mari de diametre
  • Uşurinţă la asamblare – dezasamblare
  • Ramele rămân montate pe tablou, modulele pot fi debroşate individual, funcţie de necesităţi
  • Nu necesită scule speciale
  • Rezistent la uleiuri, vaseline, ultraviolete şi ozon