e-Shop

LAPP

20170521 ez Panorama Ausschnitt 690x518px

LAPP: acest nume inseamna solutii de conectare inovatoare, niciuna precum cealalta. Brandul nostru reprezinta calitate, servicii pentru clienti si o intelegere profunda a industriilor si aplicatiilor in care sunt utilizate produsele noastre. LAPP este lider mondial pe piata de servicii integrate, furnizand totul: de la cablu, conectori si accesorii la ansambluri de cabluri complet echipate. Produsele LAPP sunt utilizate in masini de productie, roboti industriali, transport public, prelucrarea alimentelor, in domeniul energiei alternative, sistemelor de incarcare pentru vehicule electrice, platforme de foraj cu ulei si multe altele. Produsele noastre sunt alese de alpinisti si exploratori. Cu o forta de munca globala de 4.245 de persoane, am generat o cifra de afaceri de peste un miliard de euro in ultimul an.

Clientii nostri apreciaza expertiza si serviciile noastre. Cele 40.000 de produse din catalogul nostru reflecta abilitatea noastra de fabricatie. Vrem mereu sa oferim cea mai buna solutie. Daca clientul nu poate gasi ceea ce cauta in catalogul nostru, expertii nostri il poate sustine in dezvoltarea unei solutii comune.

LAPP livreaza in toate colturile lumii, majoritatea produselor fiind livrate de pe raft. Pentru a garanta acest lucru avem centre de dezvoltare, fabrici de productie si depozite pe tot globul. Cu 44 de companii si aproximativ 100 de parteneri nationali, clientii nostri au intotdeauna o persoana dedicata proiectelor.

LAPP este bine pozitionat pentru viitor, la fel cum erau si Oskar si Ursula Ida Lapp atunci cand au fondat compania in 1959. In 1957, Oskar Lapp a creat cablul de control ÖLFLEX®, prima marca inregistrata din industrie. De-a lungul istoriei sale, afacerea a fost intotdeauna in proprietatea familiei. Cu ajutorul lui Matthias Lapp, a treia generatie a familiei a inceput acum sa-si asume responsabilitatea pentru companie.