e-Shop

Cabluri pentru servo aplicatii

O trasatura importanta a servo-cablurilor este capacitatea cat mai redusa dintre conductori si pierderea redusa de putere pe cablu. Aceste trasaturi permit cresterea lungimii cablurilor de conectare si reducerea pierderilor de putere.

Cu noile cabluri  ÖLFLEX® SERVO 7TCE de la Lapp, este posibila cresterea distantei dintre servo controller si motor.

Cu noile cabluri ÖLFLEX® SERVO 7TCE de la Lapp, este posibila cresterea distantei dintre servo controller si motor.

Doua noi cabluri care respect aceste principii vor fi lansate de catre Lapp la expozitia  SPS IPC Drives 2017 din  Nuremberg in hala 2, standul 310. 

 

ÖLFLEX® SERVO 7TCE: Acest cablu este potrivit pentru mai multe servo-motoare construite de marii producatori internationali si este agrementat conform normelor americane pentru aplicatii de tip UL TC-ER ( pozare neprotejata ) si listat pentru aplicatii  Flexible Motor Supply . Structura interna a cablului este complexa, plecand de izolatia conductorilor facuta din polietilena reticulata pana la mantaua exterioara facuta dintr-un termoplast elastomer.  Capacitatea redusa conferita de izolatia din polietilena reticulata permite cresterea distantei dintre servo-controler si motor. Mantaua exterioara  confera rezistenta deosebita la uleiuri, radiatie ultravioleta si in acelasi timp are o inalta intarziere la propagarea focului, toate in concordanta cu normele americane. 

 

ÖLFLEX® SERVO 728 CY: Cablu ecranat pentru encoder potrivit pentru cele mai multe tipuri de encodere analogice sau incrementale provenite de la marii producatori mondiali. . Izolatiile de conductor sunt realizate din polipropilena, fapt care confera capacitate scazuta si permite cresterea distantei intre encoder si unitatea de comanda. Cablul este ecranat si are mantaua exterioara realizata din PVC special  aditivat pentru a rezista la uleiuri. Acest fapt il recomanda pentru aplicatii in domeniul ingineriei mecanice ( de exemplu centre de prelucrare in coordonate ), pentru pozare fixa.

 

Nu trebuie omis faptul ca diametrele exterioare sunt minimizate si greutatea specifica este minima.