e-Shop

Anunț important: COVID-19: POSIBILE ÎNTÂRZIRI ÎN LIVRARE

Dragi parteneri,

Am luat toate măsurile necesare pentru a respecta termenele de ofertare și livrare, în ciuda situației dificile în care ne aflăm, în contextul pandemiei Covid-19. Până în prezent, logistica noastră descentralizată ne-a ajutat să reacționăm la restricțiile de transport impuse și să facem imediat ajustările necesare.

Din păcate creșterea restricțiilor de circulație și închiderea punctelor de trecere a frontierei între diferitele state din Uniunea Europeană au un impact și asupra serviciilor noastre. Ne așteptăm să avem întârzieri în aprovizionarea și livrarea din depozitele noastre și, în acest moment, nu putem garanta o dată de livrare specifică.

Vă rugăm să ne înțelegeți dacă produsele nu ajung la dumneavoastră la termenele stabilite. Situația actuală ne ridică multe provocări și depunem toate eforturile pentru a ne adapta procesele la situația actuală.

Am luat și măsuri interne și am introdus munca de acasă, obligatorie pentru a ne proteja angajații. Astfel, dorim să contracarăm răspândirea corona virusului Covid-19 și să evităm infecțiile.

Apelăm la înțelegerea dumneavoastră pentru eventualele întârzieri apărute în comunicare și/sau livrare. În prezent, optimizăm toate procesele pentru a contracara condițiile actuale.

Noi suntem aici pentru dumneavoastră: pentru orice alte detalii vă rugăm să contactați departamentul Customer Service.
Programul de lucru este zilnic, între orele 08.00 - 17.00.
Ne puteți suna  la numărul de telefon: 021 - 310 09 61.

În numele întregii companii sperăm ca toți să ieșim din situația actuală sănătoși și nevătămați.

Vă vom ține la curent cu orice alte noutăți.

Cu stimă,

Echipa LAPP România