e-Shop

Lansare LAPP la SPS Nurnberg, 26-28 noiembrie 2019

Astazi începe una dintre cele mai importante expoziții internaționale de tehnologie. Producători și distribuitori din lume își dau întâlnire, timp de trei zile, la Centrul de expoziții din Nurnberg, pentru a prezenta noile tendințe în automatizare.

locatie SPS19

LAPP vă așteaptă, în perioada 26-28 noiembrie 2019, la standul 310, Hala 2, unde va lansa cele mai noi produse dedicate automatizărilor industriale și IoT (Internet of Thinks).

Rețelele de Ethernet industrial reprezintă una dintre componentele esențiale într-o fabrică inteligentă. Transferul de date depinde atât de cablurile folosite cât și de switch-urile și controlerele de trafic de date.
LAPP, unul dintre liderii pieței mondiale pentru soluții de conexiune integrate, și-a mărit  portofoliul de produse din gama switch-uri industriale ETHERLINE® ACCESS.

La expoziția SPS (Smart Production Solution) de la Nurnberg, în centrul atenției vor fi cele mai mici dispozitive de pe piață, switch-urile PROFINET®, disponibile în diferite versiuni cu 4 până la 16 porturi Ethernet.

Îi prezentăm, mai jos, pe nou veniții în familia produselor LAPP:

ETHERLINE® ACCESS NF04T NAT / Firewall: Brokeri între rețele IP

ETHERLINE® ACCESS M08T02SFP si M08T02GSFP: comunicație pe fibră optică

ETHERLINE® ACCESS U05T, U16T si U08GT: configurare ușoară a rețelei

ETHERLINE® ACCESS U04TP01T: Power over Ethernet ( PoE )

Toate echipamentele au carcase metalice robuste și sunt proiectate pentru montarea pe șină DIN.

Consultanții noștri te așteptă pe www.lapp.ro pentru configurarea proiectului tău!