e-Shop

Industrial Communication în diverse industrii

Industry Segments Rendering 1500x750

Când vorbim despre comunicarea industrială ne gândim de la aplicații din industria auto până la producția de alimente și băuturi sau generarea de energie verde. Dar, indiferent de domeniu în care activați, cu soluțiile noastre extinse de conexiune pentru comunicații industriale, veți găsi întotdeauna produsele potrivite pentru cerințele dumneavoastră.

Oricât de variate sunt segmentele industriale și aplicațiile pentru comunicații industriale, toate au un singur lucru în comun: creșterea nevoilor pentru soluții de conectare.

Volumul de date crește, iar viteza de transmitere devine din ce în ce mai importantă. Cablurile, conectorii și switch-urile trebuie să transfere cantități mari de date rapid și, cel mai important, într-o manieră fiabilă. În unele zone, chiar și întreruperile mici pot avea consecințe mari, iar în altele, liniile de producție pot funcționa eficient DOAR dacă toate componentele funcționează în perfectă armonie.

Fiecare domeniu de aplicare are propriile sale cerințe specifice - de la spațiu limitat la probleme legate de siguranță. Explorați domeniile în care sunt utilizate produsele noastre pentru comunicații industriale și veți găsi soluțiile de conectare potrivite pentru nevoile dumneavoastră.

Food Beverage v2

Food and Beverage


Intralogistics v2

Intralogistica


Automotive v2

Automotive


Sensors v2

Cabluri Ethernet conectare senzori


Bus v2

Transportul în comun


Installers v2

Instalatori și producători cabluri premu


Wind v2

Turbine eoliene


Broadband v2

Produse pentru rețele date


Train v2

Pentru transport feroviar


E-Mobility v2

e-Mobility