e-Shop

Project business

Eficientizati resursele

Cel mai inalt nivel de complexitate - acest lucru este specific proiectelelor moderne de infrastructura. Acest nivel trebuie atins de echipa multidisciplinara care se ocupa de un proiect pentru a face  fata cerintelor tot mai mari privind eficienta si eficacitatea. Indiferent daca proiectul implica extinderea retelelor de cabluri de fibra optica sau are mai mult de-a face cu cablurile de comanda sau cablurile de alimentare, puteti conta pe expertiza de consultanta si pe toate serviciile oferite de echipa de proiect Lapp.

Cunostintele noastre se extind mult dincolo de cunoasterea  produselor pe care vi le putem oferi. Lucram impreuna cu dumneavoastra pentru a elabora solutia tehnico-economica perfecta pentru proiectul dumneavoastra si apoi pentru a o implementa. Impreuna suntem o echipa imbatabila.

In acest fel, va veti conserva resursele pe masura ce veti beneficia de serviciile noastre. De asemenea, relatiile noastre pe termen lung  cu furnizorii vor aduce beneficii pentru bugetul  dumneavoastra.

CREAM CONEXIUNI – Lapp Project business

Profitati de serviciile complete oferite de Lapp

Veti avea o persoana de contact dedicata  pe intreaga durata a proiectului. Aceasta va cunoaste proiectul si cerintele dumneavoastra specifice si va fi disponibila personal pentru toate intrebarile si serviciile necesare derularii proiectului  in conditii optime.

De asemenea, putem fi partenerul dvs. competent pentru proiecte de infrastructura in gama de joasa tensiune de 1 kV si domeniul de medie tensiune de la 10 la 30 kV.

Serviciul pe care il veti primi de la noi este cuprinzator. Lucram impreuna cu dvs. pentru a va defini nevoile si a crea un program precis. Clarificam termenele de livrare si detaliile tehnice ale produselor si coordonam logistica.

 

CREAM CONEXIUNI – Lapp Project business

Beneficii la nivel mondial

Indiferent unde va aflati, noi vom fi acolo. Acest lucru se datoreaza faptului ca am construit o retea extinsa de centre logistice si experti excelenti in consultanta in intreaga lume. Serviciul nostru de livrare se bazeaza pe procese de logistica complet digitalizate, extrem de complexe dar perfect functionale.

Pune-ne pe noi  si serviciile noastre, la incercare. Asteptam cu nerabdare sa lucram la proiecte interesante intr-o colaborare reusita cu dumneavoastra.

Echipa Lapp dedicata proiectului dumneavoastra.

 

CREATE NETWORKS – Project business by Lapp