e-Shop

ÖLFLEX® SERVO 7TCE - cablu servo ecranat

Un cablu pentru tablouri de comanda, rack-uri si lanturi portcablu.

In trecut, numarul mare de reglementari stricte au facut de multe ori cablarea masinariilor in SUA o sarcina foarte complexa si consumatoare de timp, deoarece se utilizau numeroase tipuri de cabluri, in functie de locul in care au fost instalate.


Dar sistemul ÖLFLEX SERVO FD 7TCE de la LAPP indeplineste o serie de standarde care fac posibila utilizarea unui singur cablu de la tabloul de comanda sau invertor pana la echipament; traseul se poate realiza pe pat de cablu sau prin montaj intr-un lant portcablu; indiferent daca este pentru aplicatii statice, flexibile sau foarte flexibile.

Producatorii de masini si instalatii nu mai trebuie sa stocheze diferite tipuri de cabluri, facand achizitiile si depozitarea mult mai simple. Cablul este disponibil cu si fara perechi de control pentru conectarea senzorului de temperatura sau a bobinei de frana.

Noul venit, adaugat la portofoliul LAPP de cabluri pentru servo motoare listate in UL, ofera o gama de proprietati combinate care nu au fost disponibile anterior. Cablul este rezistent la lumina UV, cu intarziere la propagarea focului in conformitate cu testul de incendiu FT4 si are o rezistenta la ulei crescuta in conformitate cu Oil Res I / II. Conductorii sunt realizati din lite de cupru ultra-fine, ceea ce face ca acest cablu sa fie extrem de flexibil si, prin urmare, adecvat pentru raze mici de indoire , cum ar fi cele care pot aparea in paturile de cablu si chiar si pentru lanturile port cablu cu mai multe milioane de cicluri de indoire.

O alta caracteristica noua este materialul de izolare a conductorilor selectat cu atentie, care confera cablului capacitate redusa. Acest lucru minimizeaza caderea de tensiune pe distante mai lungi de instalare si reduce curentii capacitivi dintre conductori si sistemul de ecranare.

 

Disponibil si pentru cablarea in santierele din SUA


Deoarece cablul ÖLFLEX SERVO FD 7TCE este listat in UL ca un cablu pozabil conform "TC-ER" ( permite pozarea neprotejata intre patul de cablu si dulapul electric pe maxim 1,8m ) si un "cablu flexibil de alimentare a motorului", acesta poate fi instalat nu numai in dulapurile electrice ci si pe teren, pentru conectarea motoarelor electrice. Acest lucru este deosebit de util in instalatiile mari, livrate ca parti individuale si asamblate doar de catre utilizator sau daca o instalatie este extinsa la o data ulterioara. Cu cabluri care sunt numai certificate AWM, standardul nu permite acest lucru; cablurile trebuie sa fie instalate complet in fabrica in timpul productiei unei masini.

Angajatii responsabili pentru dezvoltarea ÖLFLEX SERVO FD 7 TCE au castigat premiul Eddie Lapp, un premiu intern acordat pentru inovare.

ÖLFLEX SERVO FD 7 TCE este acum in stoc si disponibil pentru comanda.

LAPP va expune noul ÖLFLEX SERVO FD 7 TCE la SPS IPC Drives 2018 din Nürnberg, in hala 2, standul 310, ce va avea loc in perioada 27 - 29.11.2018.