e-Shop

Furnizorul dumneavoastră pentru soluţii de cablare şi conectare pentru PROFINET®

Vă puteţi baza permanent pe sistemele integrate de înaltă calitate furnizate de LAPP GROUP care vă permit să beneficiaţi de o transmisie de date continuă, fără defecte, întreruperi sau probleme legate de calitate.

O gamă largă de produse standardizate sau personalizate conform necesităţilor clientului sunt disponibile la noi .Întreaga gamă de produse PROFINET®  destinate tuturor aplicaţiilor sunt permanent testate şi verificate în laboratoarele proprii şi în centrele de testare.

Gama de produse LAPP destinate transmiterii de date acoperă toate tipurile de aplicaţii, indiferent de cerinţele legate de mişcări repetitive de îndoire, torsionare, substanţe chimice agresive sau tipuri de agrementări. Pornind de la cablurile cu 4 sau 8 conductori pentru aplicaţii PROFINET® aparţinând brandului ETHERLINE® , trecând prin fibrele optice de tip   POF sau PCF aparţinând brandului HITRONIC® produsele Lapp vă oferă soluţiile potrivite  solicitate de aplicaţiile dumneavoastră pentru r PROFINET®.

Conectorii uşor de folosit pentru utilizaror sunt o parte vitală şi joacă un rol esenţial în realizarea efectivă a cablării în Ethernetul industrial, indiferent dacă este vorba despre conectori tip RJ45 utilizaţi în spaţiile de birouri sau de conectorii M12 care sunt standardizaţi pentru mediul industrial

Conectorii EPIC® Data sunt uşor de folosit fără a necesita scule specializate şi se potrivesc perfect la întreaga gamă de cabluri. Acest fapt conduce la minimizarea manoperei aferente, deci dumneavoastră, clienţii noştri, economisiţi bani.

Cablurile premufate echipate cu conectori cu carcasa conectată intim cu mantaua cablurilor aparţinând brandului ETHERLINE® , sunt disponibile într-o gamă foarte variată.Aceste produse testate individual în fabrica de producţie asigură folosirea cablurilor şi a conectorilor de cea mai bună calitate. Acest fapt conduce la evitarea apariţie umezelii în interiorul conectorilor şi asigură cea mai bună transmitere a datelor Acest fapt duce la evitarea întreruperii transmiterii de date şi vă permite atingerea celei mai înalte clase de transmitere, în mod permanent, conform specificaţiei produselor

ETHERLINE® cabluri cu cupru

ETHERLINE® cabluri cu cupru

ETHERLINE® cabluri cu cupru

 

 • Cabluri pentru transmiterea de date, pe suport de cupru, pentru aplicaţii de tip  PROFINET®
 • Cablul potrivit pentru orice tip de aplicaţie, indiferent de condiţiile impuse.
 • Toate tipurile de cabluri de transmitere a datelor sunt cu agremnt UL.
 • Cabluri de transmitere speciale destinate aplicaţiilor cu parametrii dinamici ridicaţi, pentru mişcări de îndoire sau torsiune.
 • Pentru viteze de transmitere între 100 Mbit/s şi 10 Gbit/s cu ajutorul cablurilor Cat.7
 • Cabluri destinate mediilor industriale grele.
ETHERLINE® cabluri premufate şi conectori

ETHERLINE® cabluri premufate şi conectori

ETHERLINE® cabluri premufate şi conectori

 

 • Calitate garantată prin folosirea celor mai buni conectori
 • Cabluri superflexibile  Cat.6A cu conectori turnaţi cu codificare  X şi conectori M12 potriviţi pentru lanţuri port-cablu sau pentru aplicaţii cu mişcări de torsiune.
 • Conectori pentru montare în şantier, uşor de conectat fără scule special dedicate.
 • Conectori drepţi sau unghiulari de tip RJ45 cu codul culorilor pentru conectarea uşoară şi corectă a cablurilor cu 2 sau 4 perechi
HITRONIC® cabluri de fibră optică

HITRONIC® cabluri de fibră optică

HITRONIC® cabluri de fibră optică

 • Cabluri de fibră optică pentru aplicaţii PROFINET® .
 • Cabluri optice cu fibre optice de tip POF, PCF şi GOF.
 • Cabluri de fibră optică proiectate pentru aplicaţii fixe ( tip B )  sau superflexibile pentru mişcări repetitive ( tip C )
 • Manta exterioară din PVC pentru aplicaţiile standard sau din PUR pentru medii industriale cu eforturi mecanice sau  chimice deosebite.
 • Gamă mare de conectori sau cabluri premufate, croite pentru aplicaţiile dumneavoastră.
 • Tipuri diverse de conectori optici :  LC, SC-RJ şi ST(BFOC).

Puteţi consulta întreaga gamă de produse pentru transmiterea datelor pe suport de cupru , aferente brandului ETHERLINE®aici.

Pentru o privire de ansamblu asupra cablurilor premufate cu conectori de tip  M12 codificaţi D- şi X- sau asupra conectorilor asamblabili în şantier,vă rugăm să faceţi click aici pentru a găsi datele tehnice şi alte informaţii relevante.

Puteţi găsi aici conectorul potrivit pentru aplicaţia dumneavoastră de  PROFINET®aici

Pentru toate informaţiile relevante referitoare la folosirea fibrelor optice şi a conectorilor aferenţi pentru aplicaţiile de  PROFINET® aparţinând brandului  HITRONIC® -gama de produse.