e-Shop

LAPP îți aduce un CHAMPION - ajutorul tău în derularea cablurilor!

După ce-l cunoașteți pe CHAMPION, derularea cablurilor devine o sarcină ușoară și în siguranță! Nu mai trebuie să blochezi oamenii din echipa ta pentru a muta sau ghida cablurile.

Champion pentru articol

CHAMPION se poate utiliza atât în șantier cât și în depozite și ateliere pentru derularea cablului sau chiar pentru a depozita tamburul. Cu o construcție robustă și o capacitate de încărcare de până la 200 kg, este disponibil în două variante: pentru tambur cu înalțime de 52 de cm și 67 de cm.

Pentru realizarea lui, s-a ținut cont de disfuncționalitățile întâlnite la celelalte produse de același tip, existente pe piață. Astfel, rama CHAMPION este ușoară, hibridă, din fibră de sticlă ramforsată cu poliamidă și aluminiu extrudat. Derularea, în siguranță, este posibilă datorită rolelor ajustabile și a rulmenților din oțel. Limitatoarele rolelor sunt complet protejate, ele fiind situate pe barele de ghidare și nu pe rulment, ca în alte cazuri.

Suportul pentru derularea cablului este disponibil atât în varianta fixă, cu 4 picioare de cauciuc antiderapant, cât și mobilă, cu roți pivotante, atașabile, pentru o utilizare mai ușoară (opțional).

Pe scurt, CHAMPION este:

  • Blând dar puternic (derulează cu grijă cablurile de pe tamburii de până la 200 kg)
  • Prietenos de-ti vine să-l iei și acasă (poți să-l folosești atât în șantiere și depozite cât și pentru a manevra marfa dintr-un magazin)
  • Ușor de asamblat (ai nevoie doar de un Imbus)

Dacă vrei să-l cunoști sau vrei mai multe informații despre el, consultanții noștri îți răspund la (021) 310 09 61

     

(PDF 208 KB)
Descarca Fisa tehnica Champion