e-Shop

Cand trebuie sa functioneze, alege Lapp!

Ne place sa fim cu un pas inaintea pietei si sa gasim cea mai buna solutie pentru clientii nostri. Acestea sunt motivele pentru care ne dezvoltam intotdeauna si suntem cu un pas inaintea altor companii de pe piata.

Tilda 8
OELFLEX Zugpruefung

Pentru a asigura calitatea superioara a produselor noastre, pentru a lansa cele mai inovative produse  si pentru a ne mentine pozitia de lider mondial in industria cablurilor si a accesoriilor pentru cabluri, centrele de testare si cercetare Lapp sunt completate de laboratoarele de ultima ora. In laboratoarele moderne din intreaga lume, testam materialele de baza, amestecam compusii si masuram impactul diferitelor solicitari, fie mecanice, termice, chimice sau radiatii.

Laboratoarele sunt echipate cu dispozitive diverse, incepand cu cele de baza , de la camere de ardere diferite, racitoare arctice, masinarii pentru indoire si rasucire, pulverizatoare de apa cu jet sau bai chimice la dispozitive de imbatranire, diferite spectrometre si dispozitive optice. Astfel avem sansa de a testa nu numai produsele noastre, ci si pe cele ale concurentilor nostri. Produsele sunt "torturate" pana la limitele superioare, cu mult peste situatiile care pot aparea in timpul functionarii normale a acestora.

Numai cele mai bune produse dintre cele mai bune ajung in proiectele dvs.

Cablurile industriale trebuie sa functioneze timp de multi ani fara esec. Desi standardele aplicabile descriu cerintele generale privind configuratia si materialele, acestea nu sunt, uneori, suficiente pentru aplicatiile speciale. Noi – Lapp - efectuam operatiuni de testare pe fiecare produs, asigurandu-ne ca oferim nu numai produse de calitate, ci si servicii premium.