e-Shop

Alive by LAPP - We keep your industry alive

Header

Aducerea industriilor la viață - acesta este scopul nostru. Din 1958, când Oskar Lapp a inventat primul cablu de control ÖLFLEX® fabricat industrial, LAPP furnizează soluții personalizate și individuale pentru nevoile clienților noștri. Scopul nostru: să obținem cele mai bune rezultate din industrie. 

De ce aveți nevoie pentru a vă menține industria în viață?

Cablurile noastre sunt liniile de salvare ale industriei, distribuind energia acolo unde este nevoie. Soluțiile industriale puternice ale LAPP formează sistemele neuronale pentru interacțiunea perfectă a producției dumneavoastră. Livrăm conexiuni fiabile pentru proiectul dvs., pentru compania dvs., pentru industria dvs.

De la mobilitate la DC, de la Industrial Internet of Things la mentenanța predictivă: LAPP creează soluții holistice de conectivitate - de la planificare la logistică.

Soluțiile noastre de conectare pentru energie, date și semnale sunt cabluri de alimentare indispensabile și sunt utilizate în toate industriile. Dezvoltat de experți pentru experți. Vă oferim sisteme de conectare personalizate pentru fiecare proiect, indiferent cât este de solicitant. Și o gamă largă de componente de înaltă calitate este disponibilă în orice moment și pentru orice piață: combinăm know-how-ul și tehnologia cu dedicarea de a face întotdeauna un efort suplimentar pentru clienții noștri.

Aducem industria ta la viata prin LAPP!

Doriți să dați viață industriei dvs.?

Descoperiți expertiza noastră în domeniu

Aflați mai multe despre industriile care sunt vii datorită LAPP.