e-Shop

Deschiderea oficiala a Centrului de Excelenta Lapp Group in Universitatea Politehnica din Bucuresti

Andreas Lapp - Deschiderea oficiala a Centrului de Excelenta Lapp Group in Universitatea Politehnica din Bucuresti

Andreas Lapp - Deschiderea oficiala a Centrului de Excelenta Lapp Group in Universitatea Politehnica din Bucuresti

Centrul de Excelenta a fost inaugurat in cadrul Facultatii de Inginerie Electrica, Universitatea Politehnica din Bucuresti, sub deviza “Viitorul este in mainile tale!” si isi propune sa-i familiarizeze pe studenti cu modul de lucru, cu procesele si cu echipamentele care se regasesc in mediul industrial.

 

Sustinut de Lapp Holding AG, in colaborare cu Universitatea Politehnica din Bucuresti, dar si cu firme renumite din domeniul industrial precum: EPLAN, Rittal, Bosch Rexroth, East Electric, Vergokan,  Ssi Scafer, Centrul de Excelenta isi doreste sa devina o piatra de temelie in cadrul procesului de invatamant, la fel ca si in cazul celorlalte Centre de Excelenta Lapp din: India, Rusia, Thailanda, Singapore si Statele Unite ale Americii.

 

Invitatii au fost gazduiti de catre Andreas Lapp, Presedinte al Lapp Group Holding AG si Consul de Onoare al Republicii India pentru Statele Federale Germane din Baden-Württemberg si Rhineland-Palatinate. “Am venit special pentru inaugurarea acestui centru de excelenta, care pentru noi reprezinta un proiect de viitor. In Romania, nivelul de aspiratie catre o educatie excelenta este formidabil, ceea ce ma incanta si imi sporeste increderea in reusita acestui proiect. Cu siguranta, Centrul de Excelenta va constitui un real punct de sprijin pentru studentii romani, care au acum sansa de a se familiariza cu produsele, invatand de la cei mai buni,”a declarat acesta.

 

“Entuziasmul si increderea in acest proiect sunt nemarginite. Credem cu tarie ca prin acest proiect vom reusi sa sustinem dezvoltarea economiei romanesti, cu precadere sectorul industrial, prin pregatirea temeinica a studentilor interesati de acest domeniu”, a declarant Dan Ionas, Director de Vanzari si Marketing, Lapp Kabel Romania. Pe parcursul evenimentului, studentii, precum si o parte dintre clientii Lapp Kabel Romania s-au familiarizat cu cele 10 statii de lucru, unde au fost prezentate cele mai noi solutii integrate pentru cabluri si tehnologie de conectare.

 

 

 

Despre Lapp Group:

Cu sediul central in Stuttgart, Germania, Lapp Group este furnizor lider de solutii integrate si produse recunoscute in domeniul cablurilor si tehnologiei de conectare. Portofoliul Grupului include cabluri standard si foarte flexibile, conectori industriali, solutii personalizate, tehnologie de automatizare si solutii de cablare a robotilor industriali pentru fabricile viitorului, precum si accesorii tehnice. Piata principala a Grupului o reprezintă masinariile industriale si sectorul energetic.

 

In prezent, compania numara 3300 de angajati la nivel mondial, 17 unitati de productie, 39 de filiale si 100 parteneri distribuitori.