e-Shop

CORONAVIRUS: Echipa LAPP lucrează pentru dumneavoastră

Matthias Lapp CEO pentru America Latină, Europa, Europa de Est, Africa (LA EMEA)

Matthias Lapp CEO pentru America Latină, Europa, Europa de Est, Africa (LA EMEA)

Dragi Clienți și Prieteni LAPP,

Sper, sincer, că dumneavoastră și cei dragi dumneavoastră sunteți în siguranță și sănătoși în acest moment.
Cine s-ar fi gândit în urmă cu doar câteva săptămâni că în curând vom începe corespondența de afaceri cu expresii de acest gen? De atunci s-au schimbat multe. Granițele din întreaga lume sunt închise,  în majoritatea statelor s- au luat măsuri de distanțare  socială și economia globală a fost pusă în suspendare. Într-un timp foarte scurt,  coronavirusul a schimbat drastic totul.

Vă scriu pentru a vă informa despre modul în care toate acestea au afectat firma LAPP.
Datorită lanțului nostru internațional de aprovizionare și a prezenței globale, am simțit primele efecte ale coronavirusului în afara Asiei într-o etapă timpurie a pandemiei. Prin urmare, am decis să formăm o echipă „Coronavirus Taskforce‟ pentru regiunea LA EMEA (America Latină, Europa, Orientul Mijlociu, Africa), la mijlocul lunii februarie, ceea ce ne-a permis să reacționăm eficient la evenimentele ulterioare.

Siguranța angajaților noștri ce deservesc clienții este prioritară! Am implementat diverse măsuri pentru a asigura acest lucru, de ex. reguli stricte de distanțare socială, munca de acasă pentru cei care pot lucra la distanță și implementarea unei igiene stricte la depozite și în spațiile de producție.

Acest lucru, precum și lanțul nostru de aprovizionare puternic, cu mai multe depozite centrale și stocuri mari ne-au permis menținerea funcționării. Așadar, sunt mândru să afirm: suntem pe deplin capabili și gata de livrare. Cu toate acestea, lanțurile de aprovizionare globale perturbate, precum și închiderea temporară a unor companii LAPP din cauza restricțiilor impuse de guvernele locale ne-ar putea afecta în viitor. Prin urmare, vă rugăm să ne înțelegeți în cazul în care ar putea apărea întârzieri la livrarea produselor.

Vă promit că toți angajații LAPP lucrează din greu pentru  a răspunde tuturor cerințelor dumneavoastră și pentru a se adapta la această situație extraordinară. Dacă aveți întrebări, vă rugăm să contactați  departamentul nostru de relații cu clienții (Customer Service),  Desigur, prin magazinele noastre online puteți verifica disponibilitatea produselor și plasa comenzile 24/7.

 Sănătate multă și putere să treceți, în siguranță, de aceste vremuri tulburi!

 Matthias Lapp
CEO for LAPP LA EMEA