e-Shop

Cablu de control nou pentru lanțurile portcablu

Lapp a prezentat noul cablu de alimentare si control ÖLFLEX® CHAIN TM la targul SPS IPC Drives din Nürnberg.

Noul cablu ÖLFLEX® CHAIN TM cable este aprobat pentru utilizarea pe scara larga in America de Nord in virtutea multiplelor sale certificari NEC si NFPA

Noul cablu ÖLFLEX® CHAIN TM cable este aprobat pentru utilizarea pe scara larga in America de Nord in virtutea multiplelor sale certificari NEC si NFPA

Cablul de control este aprobat pentru utilizarea pe scara larga in America de Nord in virtutea multiplelor sale certificari NEC si NFPA. Datorita inregistrarilor UL si c (UL), incercari si testari pentru SUA si Canada (cum ar fi MTW, TC-ER, WTTC si CIC), este nevoie de mai putina atentie pentru proceduri de aprobare, ce este adesea complexa si consumatoare de timp. Acum, utilizatorii trebuie doar sa pastreze un tip de cablu multi-standard in stoc - un avantaj clar ca beneficiaza in special exportatorii.

 

Cablul vine in clasa de performanta Core Line si este ideal pentru utilizarea continua in lanturi protcablu  cu distante de deplasare si acceleratie moderate pana la ridicate, in piese de masini non-stationare, roboti liniari si sisteme de manipulare si in turbine eoliene. Cele doua listari UL ale MTW (Machine Tool Wire) si TC-ER (Run Tray Exposed Cable) permit, in special, utilizarea flexibila si compatibila cu standardele cablului in masinile industriale, precum si instalarea fixa in pat de cablu deschis, cu acelasi cablu. ÖLFLEX® CHAIN TM si ÖLFLEX® CHAIN TM CY sunt proiectate pentru tensiuni de operare nord-americane de 600 volti sau 1000 de volti (WTTC).

 

Datorita firelor conductorului realizate din sarma de cupru extrafina clasa 6 si tehnica de stingere speciala, cablul poate fi utilizat in aplicatii in miscare continua in lanturi portcablu ce implica pana la 5 milioane de cicluri de indoire, precum si aplicatii moderate de torsiune in turbinele eoliene care implica unghiuri de rotatie de +/- 150 ° pe metru. La versiunea CY ecranata, impletitura de cupru stanat ofera o protectie fiabila impotriva influentelor electromagnetice si asigura conformitatea cu reglementarile EMC. Mantaua exteriaora este realizata dintr-un polimer termoplastic special conceput, ceea ce face ca cablul sa fie rezistent la lubrifiantii pe baza de ulei mineral (UL Oil Res I / II) si alte substante chimice. Intregul design al cablului este foarte rezistent la flacari in conformitate cu CSA FT4. Deoarece cablul este proiectat pentru o gama larga de temperaturi de la -40 pana la +90 grade Celsius in cazul unei instalari fixe, este de asemenea potrivit pentru aplicatii in exterior in medii dure. In plus, cablul este rezistent la UV si este potrivit pentru pozare ingropata directa conform standardului american.