e-Shop

2019

LAPP WHITEBOARD SESSIONS - o serie de 7 video-uri ce dezbat tematici de interes.    
Whiteboard-sessions-1 LAPP WHITEBOARD SESSIONS #1: ce reprezinta ansamblurile ÖLFLEX® CONNECT? In aceasta sesiune Dan Ciortea, Manager de Produs, LAPP ROMANIA, va invita la o discutie despre ÖLFLEX® CONNECT: ansambluri de cabluri complet echipate si gata pentru a fi folosite.

VIDEO

Whiteboard-sessions-2 LAPP WHITEBOARD SESSIONS #2: tot ce trebuie sa stii despre comunicatiile industriale In acest episod dezbatem care sunt cele mai importante caracteristici ale cablurilor de date necesare in comunicatiile industriale.

VIDEO

Whiteboard-sessions-3 LAPP WHITEBOARD SESSIONS #3 - cum va eficientizati resursele lucrand cu LAPP? In episodul 3, Ovidiu Balasa, Manager de Proiect, LAPP ROMANIA, vorbeste despre avantajele colaborarii impreuna cu LAPP in proiectele dumneavoastra.

VIDEO

Whiteboard-sessions-1 LAPP WHITEBOARD SESSIONS #4 - industria alimentara - produse si norme In episodul 4, Dan Ciortea, Manager de Produs LAPP ROMANIA, aduce in atentia dumneavoastra strictele reglementari din industria alimentara, previne eventualele probleme si va propune solutii.

VIDEO

LAPP WHITEBOARD SESSIONS #5 - totul despre Ethernet-ul industrial In episodul 5, Dan Ciortea, Product Manager, LAPP ROMANIA, va aduce la cunostinta cele mai importante aspecte ale Ethernet-ului industrial. Afla totul despre acesta, dar si despre solutiile si expertiza LAPP.

VIDEO

LAPP WHITEBOARD SESSIONS #6 - calitatea produselor folosite in mediul industrial Cei care au utilizat in mod practic cablurile electrice stiu ca pe langa consideratiile teoretice, mai exista ceva care poate sa conduca la o instalare usoara sau la probleme extrem de complicate, acolo in santier, unde lucrarea trebuie sa fie executata la timp si in conditii de calitate: lucrabilitatea cablurilor.

VIDEO

 

LAPP WHITEBOARD SESSIONS #7 - ce cabluri se folosesc in industria feroviara? In episodul 7 va propunem o discutie despre normele, tipurile de cablu si solutiile LAPP pentru industria feroviara.

VIDEO