e-Shop

SKINTOP® MULTI-M - tehnologia cu gel, cea mai nouă modalitate de a fixa mai multe cabluri cu o singură presetupă

Evoluția tehnologică nu ocolește nici sistemele de fixare a cablurilor, presetupele. Din cauza numărului mare de cabluri cu un diametru mic pe care suntem nevoiți să le trecem prin spații înguste, utilizarea presetupelor individuale devine o provocare.

Skintop Multi

Pentru noi, dezvoltarea de soluții care să rezolve cerințele clienților reprezintă o prioritate.
Vă propunem noul sistem rotund, SKINTOP® MULTI-M, brevetat de LAPP.

 

Presetupa multi-cablu SKINTOP® MULTI-M cu filet de fixare metric este cel mai inovator sistem ce permite trecerea unui număr mai mare de cabluri decât variantele clasice de presetupe de aceleași dimensiuni.

Până la 30 de cabluri neasamblate pot fi fixate  într-o carcasă de tablou fără a ocupa prea mult spațiu. Inovația se bazează pe o tehnologie specială cu gel, care este deja utilizată la produsele SKINTOP® MULTI dreptunghiulare.

Cablurile sunt pur și simplu împinse prin inserția elastică de gel și sunt ținute în poziție fixă. Corpurile străine, cum ar fi apa, nu pot trece. Geometria conică brevetată a punctelor individuale de trecere a cablurilor permite, de asemenea, creșterea intervalelor maxime de fixare și asigură trecerea cablurilor cu diametre de până la 6mm.

Un alt avantaj este construcția compactă a modelului SKINTOP® MULTI-M, care permite o configurație cu economie mare de spațiu, precum și o minimizare a timpului de instalare (procesul de pre-perforare necesar în cazul sistemelor dreptunghiulare dispare). În cazul în care nu sunt folosite toate punctele de trecere, acestea rămân închise și etanșate în condiții de siguranță fără să fie necesare accesorii suplimentare.

Aplicațiile pentru sistemele rotunde de trecere pentru mai multe cabluri includ dulapuri de comandă și automatizare precum și echipamente de control.

SKINTOP® MULTI-M este conform standardului de protecție IP 68, nu conține halogen și silicon, este rezistent la UV, ozon și uleiuri. Pe lângă inserția sa de gel, are un cadru din policarbonat iar temperatura maximă la care se poate utiliza este de 110 °C.

SKINTOP® MULTI-M are certificarea UL pentru piața nord-americană, produsul fiind în conformitate cu standardele UL 50, UL 50E, CSA C22.2 și UL 508A pentru sistemele de control industrial (de ex. dulapuri de comandă).

SKINTOP® MULTI-M este disponibil în prezent în trei variante:

  • M40x1.5  - are capacitatea de fixare  până la 12 cabluri de diferite dimensiuni, cu un diametru de strângere între 1 și 6mm (2 x 1-4 mm și 10 x 2-6 mm).
  • M50x1.5  - permite fixarea a 18 cabluri cu diametrul exterior de 2-6 mm.
  • M63x1.5  - fixează până la 30 de cabluri, gama de fixare fiind de 2-6mm.

  Anul acesta, vor intra în această gamă și dimensiunile M25x1,5 și M32x1,5.

Specialiștii LAPP vă stau la dispoziție cu informații și consiliere tehnică adaptate fiecărui proiect.