e-Shop

Lapp Group isi extinde prezenta globala: o noua subsidiara in Australia

Sediul Lapp Australia in Eastern Creek, Sydney. 
De la dreapta la stanga: Terence Rayner – Managing Director, Simon Pullinger – General Manager, Rod Calderon - Marketing & Office Manager, Indy Saggu – Customer Service Executive, Casey Hourihan – Technical Sales Support, Michael De Leon – Warehouse Supervisor

Sediul Lapp Australia in Eastern Creek, Sydney. De la dreapta la stanga: Terence Rayner – Managing Director, Simon Pullinger – General Manager, Rod Calderon - Marketing & Office Manager, Indy Saggu – Customer Service Executive, Casey Hourihan – Technical Sales Support, Michael De Leon – Warehouse Supervisor

Lapp Group, lider mondial pe piata produselor integrate de cabluri si accesorii pentru cabluri, a intrat intr-un parteneriat in Australia cu compania New Zealand ECS. Lapp Australia ofera in prezent intreaga gama de produse Lapp, local.

Sediul companiei a fost deschis pe 1 februarie 2018 in East Creek, Sydney, si se mandreste cu trei sferturi de acri de teren. Potrivit Terence Rayner, Managing Director al Lapp Australia, noua companie va stabili noi repere pentru servicii si industrie pe piata australiana. Alaturi de un inventar onshore mare de peste 1.000 de serii de produse, clientii au, de asemenea, acces direct la peste 40.000 de produse standard din gama de produse Lapp Group, reprezentand o oferta atragatoare pentru clientii globali activi pe piata australiana. Serviciul si calitatea pe care le-au asteptat de la Lapp sunt acum disponibile si in Australia.

Pentru Lapp, piata australiana este una foarte interesanta. Potrivit lui Alexander Lapp, care este responsabil pentru e-business si digitalizare in cadrul companiei nemtesti, investitiile oferite de familiile Lapp si Rayner din Australia reprezinta un vot clar de incredere in industria locala. "Cererea de solutii de automatizare industriala va creste puternic in Australia. Vedem aici oportunitati excelente ", spune Alexander Lapp. Potrivit previziunilor, piata de automatizare din Australia urmeaza sa creasca la peste 280 de miliarde de euro pana in 2024. "Datorita relatiei de durata si de succes pe care o avem cu familia Rayner, putem servi acum clientii din Australia impreuna", subliniaza Alexander Lapp.

ECS este un important furnizor de produse electronice si de automatizare in Noua Zeelanda. Doua generatii ale familiei Rayner activeaza in prezent in cadrul companiei, fondata in 1983. ECS a inceput prin proiectarea si fabricarea de masini automate pentru o varietate de sectoare, inclusiv sisteme de productie pentru industria laptelui si a constructiilor. Nevoia companiei pentru cabluri si produse i-a indreptat catre Lapp, de la care a cumparat articole pentru productia proprie inca de atunci. ECS a reprezentat Lapp si a vinde produse Lapp in Noua Zeelanda de peste 30 de ani.