e-Shop

EPIC® POWER LS1-Conectori circulari pentru servomotoare si surse de alimentare

Conectorul circular devine favoritul clientului -  EPIC POWER LS1 cu sistem rapid de conectare

EPIC POWER LS1 cu sistem rapid de conectare

EPIC POWER LS1 cu sistem rapid de conectare

Cupleaza, roteste mantaua exterioara spre dreapta si aplicatia este gata!

 

Conectorul circular cu sistem rapid de conectare devine solutia cea mai populara pentru cablarea servomotoarelor.

Pana acum, beneficiarii erau dezavantajati de numarul mic de producatori care ofera astfel de produse.

“Piata este extrem de interesata de alternative de inalta calitate”, spune Joachim Strobel, managerul de produs pentru conectorii EPIC® din cadrul LAPP. Aceasta alternativa devine disponibila cu  EPIC POWER LS1, prevazut cu sistem rapid de conectare. Conectorul ofera tehnicianului libertatea de a alege si ofera calitatea specifica LAPP, precum si asistenta la nivel global.

Cu noul sistem rapid de conectare, LAPP a dezvoltat un mecanism de inchidere robust si practic. Acesta este compatibil cu standardele impuse de piata si transforma conectarea intr-o joaca de copil. Ambele parti ale conectorului au un sistem de inchidere sigur, rezistent la vibratii. Versiunea EMC previne interferenta cu campul electromagnetic generat de curentii cu valori ridicate. Conectorii circulari pentru sisteme de alimentare sunt folositi in robotica, masini, precum si in cadrul generatoarelor eoliene sau orice alte aplicatii care necesita un sistem de conectare compact si rezistent.

 EPIC POWER LS1 prevazut cu sistem rapid de conectare este disponibil in toate variantele comune de contact si va fi disponibil pentru distribuire peste tot in lume incepand din Decembrie 2018. Aceasta este cea mai noua imbunatatire adaugata gamei de conectori LAPP LS1.

LAPP va prezenta noul EPIC POWER LS1 cu sistem rapid de conectare in cadrul expozitiei SPS IPC Drives 2018 Nuremberg, sala 2, standul 310.

Va invitam sa vizualizati portofoliul complet de conectori, conectori industriali si conectori modulari accesand catalogul online.