e-Shop

De ce aveți nevoie de un partener în domeniul comunicațiilor industriale precum LAPP

Comunicatiile industriale continua sa joace un rol esential in industria prelucratoare, in special in domeniul ingineriei mecanice si al instalatiilor. Odata cu cresterea eficientei energetice, a capacitatilor flexibile de productie si a productiei digitale, IOT (Internet of Things) ori Internetul Obiectelor este una dintre tendintele care modeleaza viitorul automatizarilor. Internet of Things include conectarea dispozitivelor fizice si inteligente, a cladirilor si a altor dispozitive si locatii incorporate cu electronica, software, senzori, dispozitive de actionare si retele.

idc

Aceste facilitati din “fabricile smart” duc la crearea de conexiuni care permit dispozitivelor si locatiilor sa colecteze si sa faca schimb de date la rate de viteza fara precedent, ceea ce genereaza procesul de comunicare industriala a datelor.
Cu procese complet automatizate si in retea, “fabricile smart” sunt capabile sa realizeze o productivitate mai mare si, drept rezultat, pot oferi clientilor o eficienta imbunatatita in fabricatie.

Toate sectoarele de productie se bazeaza pe cresterea automatizarii pentru a ramâne competitive la nivel regional si global.
LAPP joaca un rol esential in dezvoltarea solutiilor de automatizare pentru viitor, oferind o gama larga de produse de transmisie a datelor care sunt proiectate nu doar pentru ziua de azi, ci pentru nevoile de comunicare aflate in continua evolutie.

Facilitatile pe care le obtineti prin utilizarea solutiilor LAPP dedicate comunicatiilor industriale:

• Produse durabile, rezistente, eficiente
• Aproximativ 800 de tipuri de cabluri pentru ETHERNET si FIELDBUS
• Aproximativ 150 de tipuri de conectori
• Switch-uri si cutii de distributie in diferite variante
• Produse pentru toate standardele de protocol
• Expertiza profesionala
• Cabluri si ansambluri specifice
• Disponibilitate la nivel global

 

LAPP respectă cerințele automatizării industriale

Sistemele de cablare și conectică din zonele de producție vor necesita transmiterea unor cantități mai mari de date. Sistemele FIELDBUS sunt soluții fiabile pentru interconexiuni între dispozitive. Protocolul de comunicare cel mai eficient și dominant este ETHERNET, care este recunoscut pentru fiabilitatea sa în tehnologia informației.
Provocarea pentru cablurile rețelelor industriale de date constă în furnizarea datelor în condiții de siguranță ridicată, în medii industriale dificile și specifice, cum ar fi cele în care cablurile sunt îndoite și flexate în mod repetat sau expuse la materiale corozive și fluide sau la temperaturi ridicate.

Răspundem acestei provocări, oferind clienților o gamă largă de produse și soluții complete pentru automatizarea fabricilor și construcțiilor. Produsele și serviciile LAPP sunt cunoscute la nivel global pentru înaltă calitate, durabilitate, disponibilitate mai mare a produsului și customer service fără egal.
Soluțiile LAPP includ cablarea completă și sisteme de conectare pentru o rețea integrată la nivelul senzorului/receptorului și sistemului de control.