e-Shop

Mărci de renume

unternehmen markenphilosophie Lapp Oelflex colored

Viziunile se nasc din întrebări. În anii 50, industrializarea câştiga din ce în ce mai mult teren şi din acest motiv cererea de cabluri şi ţevi de pozat cabluri era în continuă creştere.  În contextul acestei evoluţii a pieţei, Oskar Lapp şi-a pus o întrebare simplă: Cum pot eu îmbunătăţii metoda greoaie folosită în prezent pentru introducerea conductorilor şi a cablurilor flexibile într-un tub de protecţie? Şi a venit răspunsul: Inventarea primului cablu de control flexibil marcat în cod de culori şi produs pe scară industrială – ÖLFLEX®.

Modul nostru de a gândi şi de a acţiona se învârte în jurul tehnologiei de fabricare a cablurilor. Deţinem un vast portofoliu pentru toate tipurile de aplicaţii în ingineria electrică şi a comunicaţiilor, în tehnologia echipamentelor de măsurat, testat şi comandă, în ingineria mecanică şi tehnologia instalaţiilor, în ingineria auto şi ingineria de reţea.

Astăzi, marcile Lappsunt unele dintrecele mai cunoscuteîndomeniul tehnologieiprin cablu și și-au câștigato reputație remarcabilă - unbrand premium. Milităm pentru valori extrem de importante pentru noi şi clienţii noştrii: calitate, precizie și fiabilitate.