e-Shop

FLEXIMARK® - atunci când eticheta contează!

FLEXIMARK®

FLEXIMARK®

Marcarea sau etichetarea este un proces indispensabil oricărei activităţi.
Domeniul electric impune folosirea soluţiilor care să asigure o marcare lizibilă pe termen lung, sigură şi adecvată condiţiilor specifice zonei în care vor opera echipamentele electrice.

Vorbim aici de factori climatici (temperatură, radiaţii ultraviolete, ozon, umiditate, atmosferă salină, etc ) sau de condiţii agresive datorate proceselor tehnologice specifice (vapori de substanţe chimice, contaminare cu lichide corozive, contact cu substanţe grase, etc.)

Totul trebuie marcat! Nu este o cerinţă iraţională sau o îngreunare a activităţii ci este o cale de  asigurare a unei  mentenanţe uşoare şi rapide. Practicienii, care au întâlnit instalaţii marcate deficitar, ştiu că absenţa sau greşelile în sistemul de marcare, conduc la timpi mari de rezolvare a defectelor.

 

LAPP, consecvent principiilor de calitate, vă oferă soluţii de marcare gândite şi testate de specialiștii noștri suedezi. Soluţiile de marcare oferite de FLEXIMARK® au fost folosite începând cu anul 1978, anul infinţării companiei în Suedia. Produsele FLEXIMARK® au fost permanent adaptate cerinţelor reale impuse atât de către clienţi cât şi de realităţile tehnice. Soluțiile noastre de etichetare au fost folosite la marcajele celebrului pod Øresund, cel care leagă Suedia de Danemarca.

Piaţa sistemelor de marcare este extrem de largă şi mulţi se vor întreba de ce să  aleagă FLEXIMARK®.

Iată care sunt principalele noastre atuurile:

  • Asigură toate variantele de marcare pentru conductori, cabluri, aparataj electric sau dulapuri electrice.
  • Variantele de etichetare au o  excelentă rezistenţă în timp, fiind testate şi certificate de în Suedia.
  • Imprimarea etichetelor se poate face personalizat sau de către utilizator pe imprimanta cu transfer termic sau laser.
  • Softul  FLEXIMARK® este ușor de folosit iar la achiziționarea unei imprimante, primiți varianta full a acestuia.
  • Așa cum v-am obișnuit, LAPP are soluții pentru orice! Pentru condiții agresive de mediu ( marin, petrol și gaze, industrie chimică, industrie alimentară), pot fi livrate etichete din tablă de inox stanțate la cerere.
  • Este suficient să completaţi, într-un fişier Excel textul dorit şi etichetele vor fi executate în cel mai scurt timp.
  • Pentru imprimarea în şantier a etichetelor, putem livra imprimante portabile pentru tipărirea etichetelor autoadezive, neadezive sau tuburi de protecţie sau dispozitive pentru ștanțarea etichetelor metalice.

Pentru o etichetare corectă și de durată, folosiți produsele FLEXIMARK®. Ne puteți contacta la 021 310 09 61 sau pe sales@lappkabel.ro pentru a vedea cum puteți intra în posesia unei imprimante Thermoprint EOS4. 300