e-Shop

ETHERLINE® - Campania la care TU nu trebuie sa faci nimic!

8 branduri, o singura promisiune: calitate fara compromis!

 

Cu o experienta de peste 60 de ani in domeniu, cu Lapp stai fara griji. Inovatia, calitatea fara compromisuri si expertiza in domeniu ne recomanda ca fiind partenerul dvs de incredere pentru furnizarea de cabluri si accesorii in diferite domenii.

De-a lungul anului, Lapp promoveaza calitatea si eficienta brandurilor si produselor Lapp, iar tot ce trebuie sa faceti dvs pentru a castiga cadoul, este sa adaugati brandul promovat la comanda dvs.

Perioada campaniei: Martie 2018 – Februarie 2019

Cadou: Produse pentru Home Spa

Mecanism:

1 brand= 8 puncte ( clientii trebuie sa achizitioneze minim 4 branduri)

Cadoul se primeste atunci cand clientul aduna minim 32 puncte.

In fiecare luna promovam un brand Lapp. Clientii care plaseaza comenzi in luna respectiva si adauga la comanda produse din gama brandului promovat, primesc 8 puncte.

Clientii primesc mesaje personalizate dupa fiecare achizitie, cu stadiul punctelor din campanie.

cabluri-lapp-ETHERLINE

In perioada 01 Iunie 2018 – 15 Iulie 2018, promovam sistemele de transmitere date pentru tehnologia ETHERNET - ETHERLINE®.

Cu ajutorul produselor din gama ETHERLINE®, evitati defectiunile si problemele de calitate. Produsele corespund cerintelor dvs, sunt adecvate pentru orice domeniu de utilizare si garanteaza performanta foarte ridicata, calitatea si fiabilitatea transmisiei. Sortimentul LAPP cuprinde produse multifunctionale, ce raspund unor exigente ridicate si poseda un cadru larg de utilizari, caracteristici de flexibilitate necesare aplicatiilor mobile cu un grad de dinamism ridicat, cu torsiune si curburi de durata, rezistenta chimica si mecanica sau aprobari in acest sens.

De asemenea, puteti achizitiona toate comutatoarele, switch-urile, cablurile si conectorii de care aveti nevoie pentru o solutie completa dintr-o singura sursa - LAPP -  impreuna cu accesorii precum presetupe, tuburi de protectie si etichete pentru marcarea cablurilor.

Pentru a vizualiza portofoliul complet de produse ETHERLINE® click aici.