e-Shop

Produsele Lapp se simt bine la Therme Bucuresti

Parcuri moderne de aventura, cinematografe virtuale apartin astazi de viata noastra de zi cu zi. Oamenii apreciaza atat existenta tehnologiei cat si posibilitatea de a se relaxa cat mai aproape de casa.

 DF 7655 1

Therme Bucuresti este cel mai mare spatiu de recreare, welness si distractie din Europa. Uneste elemente ale naturii cu beneficiile aduse de traiul modern intr-un spatiu exceptional. Bazat pe piscine cu apa termala,  gazduieste cu mândrie cea mai mare grădină botanică din România, cu peste 800.000 de plante, inclusiv 1500 de palmieri.

Cand am inceput initierea proiectului cu Therme Bucuresti am fost constienti de existenta celor mai inalte standarde pentru cabluri si conductori. Aceasta fiind singura condiție pentru a obține performanțe bune ale conductivității electrice, conectivității și securității. Unele produse Lapp sunt pur și simplu "elementele de bază" în acest sens, de ex. cablurile noastre de control. ÖLFLEX CLASSIC 110 pentru instalații fixe și medii umede, care au demonstrat aplicarea sa benefică cu siguranță electrică ridicată.

Desi multa lume asociaza cablurile Lapp cu aplicatii industriale in conditii grele si proiectele similare cu Therme fac parte din munca noastra zilnica. E ceea ce facem. Cerințele speciale ale proprietăților interioare și exterioare ale aplicației au fost îndeplinite cu ÖLFLEX HEAT 180 SiHF, pentru zone cu temperaturi ambientale ridicate, în care materialele izolatoare și învelișurile cablurilor convenționale vor deveni fragile după o perioadă scurtă de timp.

 N3A6335
UNITRONIC LiYCY de la Lapp face parte din senzorul de comandă - pentru o transmisie perfectă a datelor

UNITRONIC LiYCY de la Lapp face parte din senzorul de comandă - pentru o transmisie perfectă a datelor

''Datorită inovatiei tehnologice, experienței mondiale și prezenței locale, suntem întotdeauna capabili să performam. Suntem orientați spre clienții noștri și ne propunem să livrăm nu numai componentele necesare, ci și sistemele, soluțiile și serviciile care se potrivesc nevoilor lor ", a explicat Dan Ionas, Managerul de vânzări și Marketing al Lapp România.

Construit pe 250.000 de metri patrati, cu o suprafata totala de peste 34.000 de metri patrati si o capacitate de 4.000 de vizitatori, infrastructura Therme Bucuresti este destul de complexa. De aceea, transferul de date, sistemele de control și conectare au reprezentat o parte importantă a proiectului realizat. UNITRONIC LiYCY cu o posibilitate de aplicare versatilă și dimensiuni mici a fost unul dintre tipurile de cablu de date utilizate pentru transmisia de date. Un alt exemplu aici - cablurile coaxiale, folosite pentru semnale video la fața locului. Alte aplicații includ, printre altele, sisteme de conectare pentru măsurare, reglare și control, sisteme de încălzire pentru saună, senzori de comandă și avansați. Conductori au fost utilizati pentru cabinetele electrice.

Peste 100 km de cabluri Lapp au fost instalate la Therme Bucuresti in timpul realizarii proiectului.

 

Succesul este rezultatul unei bune alegeri

Proiectele bune și relațiile cu clienții pe termen lung nu se întâmplă accidental. Aceasta implică întotdeauna echipa proactivă de vânzări, cooperarea internă, clienții cu spirit deschis și determinarea personală de a gestiona provocarea. Atunci cand vorbim de asemenea proiecte, logistica si rapiditatea joaca un rol cheie. Clientii nostri beneficiaza de serviciile noastre de logistica rapide, indiferent de cat de complexe sunt cerintele. Gasim intotdeauna solutia optima pentru partenerii nostri, nu doar in ceea ce priveste functionalitatea si calitatea produselor, ci si profitabilitatea acestora.
Inovatie, calitatea fara compromisuri si expertiza in domeniu ne recomanda ca fiind partenerul dvs. de incredere pentru furnizarea de cabluri si accesorii in diferite domenii. Prin infrastructura globala si suportul local ne asiguram ca le prezentam clientilor nostri solutia ideala - de la produse standard pana la produse special create. Centrul logistic ultra-modern din Germania, depozitele locale echipate corespunzator, stocul optim si cele peste 40.000 de articole ne ofera instrumentele necesare in vederea indeplinirii cerintelor dvs. fara a mai fi nevoie de productie. Livram oriunde in lume cu ajutorul solutiilor personalizate de ambalare si etichetare, rutier, maritim sau cu avionul, pe cel mai inalt munte sau in cea mai adanca mina.

În acest an, Therme a lansat cea mai mare plajă din Europa - Sands of Therme. La numai câteva minute distanță de oraș, vizitatorii se pot bucura de 30.000 de metri pătrați de plajă și alte atracții care recreaza vacanța de vară: piscină tropicală, 1.500 de șezlonguri de nisip, peste 600 de palmieri, 40 măslini, fotbal și volei..

2017-06-19 at 18.49.51