e-Shop

HITRONIC® - Campania la care TU nu trebuie sa faci nimic!

8 branduri, o singura promisiune: calitate fara compromis!

 

Cu o experienta de peste 60 de ani in domeniu, cu LAPP stai fara griji. Inovatia, calitatea fara compromisuri si expertiza in domeniu ne recomanda ca fiind partenerul dvs de incredere pentru furnizarea de cabluri si accesorii in diferite domenii.

De-a lungul anului, LAPP promoveaza calitatea si eficienta brandurilor si produselor LAPP, iar tot ce trebuie sa faceti dvs pentru a castiga cadoul, este sa adaugati brandul promovat la comanda dvs.

Perioada campaniei: Martie 2018 – Februarie 2019

Cadou: Produse pentru Home Spa

Mecanism:

1 brand= 8 puncte ( clientii trebuie sa achizitioneze minim 4 branduri)

Cadoul se primeste atunci cand clientul aduna minim 32 puncte.

In fiecare luna promovam un brand Lapp. Clientii care plaseaza comenzi in luna respectiva si adauga la comanda produse din gama brandului promovat, primesc 8 puncte.

Clientii primesc mesaje personalizate dupa fiecare achizitie, cu stadiul punctelor din campanie.

HITRONIC-sisteme-transmitere-date-optice

In perioada 16 Iulie 2018 – 31 August 2018, promovam sistemele de transmisie optica HITRONIC®.

Cu ajutorul produselor din gama HITRONIC®, transferati cantitati mari de date usor si rapid. Cu HITRONIC® transferul de date super-rapid este lipsit de interferenţe şi este proiectat impotriva monitorizarii. Nici macar interferentele electromagnetice nu pot afecta cablul HITRONIC®.

Produsele corespund atat cerintelor de interior, cat si celor de exterior si rezista celor mai dure conditii de mediu si garanteaza performanta foarte ridicata, calitatea si fiabilitatea transmisiei. Portofoliul LAPP cuprinde o gama extinsa de accesorii compatibile.

De asemenea, puteti achizitiona toate comutatoarele, switch-urile, cablurile si conectorii de care aveti nevoie pentru o solutie completa dintr-o singura sursa - LAPP -  impreuna cu accesorii precum presetupe, tuburi de protectie si etichete pentru marcarea cablurilor.