e-Shop

Logistica

Lapp Group dispune de o reţea unită de centre logistice de înaltă tehnologie, care să garanteze satisfactia absolută a clientului .

service logistikservice MG 0172

Logistica la un nivel deperformanţăridicat cere tehnologiede înaltă calitate

Toţi clienţii noştrii se pot baza pe livrări rapide, şi asta pentru că Lapp Group dispune de o reţea bine închegată de centre logistice performante în care satisfacţia clienţilor este asigurată "ca pe bandă rulantă". Structura de rezistenţă este reprezentată de folosirea ultimelor descoperiri în tehnologia informaţiei şi a comunicaţiilor. Totul se conecteaza prin Internet. Centrele pentru asistenţă unde se primesc comenzile cu centrele de logistică, centrele de logistică cu depozitele, depozitele cu cele 17 spaţii de producţie din întreaga lume. În momentul în care clientul a pus jos receptorul după ce a lansat o comandă, procesul de livrare este deja pus în funcţiune. Clientul primeşte toate detaliile privind livrarea chiar în aceeaşi zi.


Economisiţi timpşibanicusistemul de management alpieselorC
Oferim un serviciu special pentru industrie, şi anume: C-Teil.SYS. Aprovizionarea cu componente mici - aşa numitele piese de tip C este adesea mult mai scumpă decât produsul în sine. Am venit cu o soluţie - C-Teil.SYS- prin care preluăm integral gestionarea pieselor C. Asta înseamna: verificarea stocurilor, solicitarea unei livrări, prelucrerea ofertelor, comandarea, contabilizarea bunurilor recepţionate, controlul calităţii, verificarea facturii şi transportul - totul dintr o singură sursă, totul la locul potrivit şi la momentul potrivit.