e-Shop

Arta conectarii la Hanovra

Si anul acesta asteptam cu nerabdare sa ne vizitezi la Hannover Messe, 2017 - te intampinam cu produse noi, multa inovatie si informatii proaspete din lumea Lapp. Viziteaza-ne la standul C03, Hall 11 in cele 5 zile de targ si traieste experienta uluitoare a celor mai noi produse Lapp!

Arta conectarii la Hanovra

Află de la specialiști, despre unicitatea EPIC® MODULAR, ce înseamnă numărul 1,712 pentru industria automatizării și cum le poți combina pentru o dezvoltare reușită. Cu ÖLFLEX® CONNECT, aducem atenția asupra gamei variate de soluții preasamblate pentru sisteme de cabluri, servo cabluri și lanțuri portcablu.

 

Prezentare generala a produselor noi

 

Vino la standul nostru din hala 11 din cadrul Expozitiei Hanovra 2017 si descopera produse interesante si inovatoare.

 

Sistemul de conectori modulari EPIC® MH

Un sistem, o mie de posibilitati. Acesta este cel mai concis mod de a descrie sistemul EPIC® MH MODULAR. Cu sistemul EPIC® MH MODULAR, puteti sa va creati propria combinatie de conectori conform aplicatiei dumneavoastra. Cand spunem asta nu ne gandim doar ca puteti avea in aceeasi carcasa partea de forta, semnale si / sau date. Datorita varietatilor mari de carcase, gama EPIC® MH MODULAR poate fi utilizata in toate tipurile de industrii, pornind de la aplicatii pentru material rulant (cale ferata si metrou), inginerie mecanica, roboti industriali sau industrie alimentara. Crearea unui conector cpmplex porneste de la selectia carcaselor potrivite pentru aplicatie si configurarea modulelor necesare. Ce face din EPIC® MODULAR un produs unic este sistemul modular. In locul modulelor care se monteaza cu suruburi in rama, consumand timp pretios, noul sistem permite inclichetarea modulelor in rama. Doar o miscare de apasare si modulul a ramas blocat in pozitia finala. Si procedura de inlocuire a unui modul este la fel de simpla .

Punctul culminant este ca toate componentele seriei EPIC® MH MODULAR sunt produse care se gasesc in catalog fapt care creste atractivitatea gamei si sporeste disponibilitatea acesteia. Desigur, nu livram doar partile componente, putem sa va livram si conectorul gata asamblat, conform cerintei dumneavoastre.

ETHERLINE® Cat. 7 FLEX

Arta conectarii la Hanovra

Repede, mai repede, Cat 7. Asa se conjuga viteza de transmitere a datelor. Cu ETHERLINE® cat. 7 FLEX, extindem gama de produse ETHERLINE® pentru a include si cablurile de mare viteza. Fie ca este vorba de camere video destinate robotilor sau comunicatie de tip VoIP patch cable, cablurile ETHERLINE® cat. 7 FLEX nu lasa loc pentru dorinte suplimentare. Cu o viteza de transfer de 10 GBit/s si un domeniu de frecventa de pana la 600 MHz, notiunea de “Mare Viteza ” este complet redefinita. Chiar si variatia impedantei in limita restrictiva de ± 5% defineste acum noi standarde pe segmentul de Ethernet industrial.

 

Datorita proiectarii simple ETHERLINE® cat. 7 FLEX promite compatibilitate maxima. Impreuna cu flexibilitatea ridicata si dimensiunile reduse este perfect pentru utilizare in spatii cu gabarit restrictionat, de exemplu dulapuri electrice, masini unelte industriale, centre de prelucrare, industria auto.

 

*fisa tehnica va fi disponibila, in cel mai scurt timp posibil, dupa lansarea produsului

ETHERLINE® TORSION cat. 7

Specificatiile tehnice ale cablului de date ETHERLINE® TORSION cat. 7 sunt foarte similare cu cele ale “micului” ETHERLINE®cat. 7 FLEX. Vieza de transfer de 10 GBit/s, domeniul de frecventa de pana la 600 MHz si deviatia impedantei de ± 5% formeaza fundamentul acestui nou cablu de Ethernet . Dar aici se incheie similaritatile. Deoarece ETHERLINE® TORSION cat. 7 este unic datorita a 4,566 motive pe zi . Intr-adevar ETHERLINE® TORSION cat. 7 are o durata de serviciu garantata de 3 ani timp in care poate suporta miscari de torsiune de 5 milioane de cicluri, timp in care fiecare metru de cablu permite miscare de 180°. Sub sarcina mecanica constanta aceasta inseamna 4,566 de cicluri zilnice , 24/7. Adevarul este ca ETHERLINE® TORSION cat. 7 este singura solutie tehnica din lume care permite combinarea unei flexibilitati extraordinare cu o rata de transfer atat de ridicata. Aceste caracteristici il fac atractiv in special in cazul robotilor, in particular, dar domeniul mecanic si cel al industriei auto sunt destinatii sigure pentru acest produs. Cablul este inalt compatibil datorita structurii sale simple. Si cum parca toate aceste performante nu ar fi suficiente, cablul ETHERNET® TORSION cat. 7 este compatibil si cu protocolul PROFINET.

 

*fisa tehnica va fi disponibila, in cel mai scurt timp posibil, dupa lansarea produsului

ÖLFLEX® SERVO 719

Arta conectarii la Hanovra

Cu noul cablu ÖLFLEX® SERVO 719, va prezentam un succesor meritoriu al cunoscutului e ÖLFLEX® SERVO 700 si un “frate“ mai mic al cablului ÖLFLEX® SERVO 719 CY. Pentru a realiza un portofoliu de cabluri Servo mai transparent, incercam sa dezvoltam constant noi cabluri care sa acopere un domeniu mai larg de aplicatii. Familia ÖLFLEX® SERVO 719 a fost creata pentru acoperirea unei nevoi de cabluri servo neecranate. Izolatia de conductor este in intregime realizata din polipropilena iar mantaua exterioarta din PVC, datorita comportamentului bun de rezistenta la aprindere. Mantaua exterioara este realizata din PVC special aditivat astfel incat sa fie rezistent la ulei si la radiatie UV. Izolatia de polipropilena si modul in care este gandita geometria cablului conduc la capacitate redusa. Dar trasatura care asigura cel mai mare atu pentru familia de cabluri ÖLFLEX® SERVO 719, este legata de aprobarea AWM . Aceasta aprobare care atesta ca familia de cabluri poate fi utilizata in echipamente destinate pietei din SUA si Canada . In acest fel procesul de aprobare a unui echipament produs pentru piata americana este mult mai rapid si mai putin costisitor deoarece se evita testele suplimentare care sunt scumpe si dureaza mult timp.

 

*fisa tehnica va fi disponibila, in cel mai scurt timp posibil, dupa lansarea produsului

ÖLFLEX® VFD 2XL (cu perechi de semnal)

Va prezentam doua noi cabluri destinate actionarilor cu frecventa variabila cunoscute drept “variable frequency drives” (VFDs). Diferenta intre cele doua cabluri este prezenta la cablul ÖLFLEX® VFD 2XL a unei perechi suplimentare care poate fi folosita de exemplu pentru actionarea franei. Din acest punct de vedere, aceste cabluri sunt noutati pe piata europeana, existand momentan doar pe piata americana. Cu noul ÖLFLEX® VFD 2XL (cu pereche de semnal), noi oferim prima solutie care combina ambele avantaje : certificarea pentru cablare neprotejata UL TC ER si nivelul de tensiune de 600 V / 2,000 V datorita izolatiei din polietilena speciala reticulata XLPE . Mantaua exterioara nu este confectionata din PVC. Acesta a fost inlocuit cu termoplast elastomer TPE care are proprietati mecanice mai bune.  

 

*fisa tehnica va fi disponibila, in cel mai scurt timp posibil, dupa lansarea produsului

UNITRONIC® BUS HEAT 6722

Cu UNITRONIC® BUS HEAT 6722, va prezentam un nou membru al familiei UNITRONIC® , care este brandul cablurilor de magistrala de joasa frecventa sau a cablurilor de LAN. Proiectat cu gandul la vehiculele comerciale, acest cablu robust este destinat utilizarii in sisteme de magistrala de date . Cablul poate fi pozat in corpul vehiculului sau in compartimentul pasagerilor acolo unde nu este relevant din punctul de vedere al sigurantei.

Este oare un cablu banal? Nu. Ceea ce face din UNITRONIC BUS HEAT 7622 un produs unic este structura sa de cruce (four star). 

Cu patru conductori dispusi in stea, acest cablu este capabil de aceleasi performante ca si un cablu din aceeasi clasa dar care este mai gros, ocupand aproximativ 60% din spatiu.

Mai este un factor care ii da si numele : temperatura (HEAT). Cablul UNITRONIC® BUS HEAT 6722 este rezistent pana la 105°C – aceasta este valoarea care acopera gama normala de temperaturi din compartimentul motor al vehiculelor comerciale. BUS HEAT 6722 a fost testat in conformitate cu standardele aflate in vigoarea. Performantele depasesc impunerile acestor standarde gratie certificarii ECE-R 118.

 

*fisa tehnica va fi disponibila, in cel mai scurt timp posibil, dupa lansarea produsului

ÖLFLEX® CONNECT – Solutie de sistem

Arta conectarii la Hanovra

Cu ÖLFLEX® CONNECT, oferim solutii de sistem preasamblate cu calitatea asteptata de la Lapp. Economisiti timp si efort, si beneficiati de componente care sunt livrate gata de conectare.

Cerintele pentru cablu si lanturi portcablu difera in intreaga lume. Profitati din plin de know-how-ul nostru si anii de experienta, in mai mult de 140 de tari. Noi va oferim solutia exacta de care aveti nevoie in conformitate cu toate reglementarile si standardele locale - fie ele solutii preasamblate de cablu sau de automatizare, solutii servo sau lanturi portcablu complet echipate .

Dar acesta nu e singurul beneficiu pe care ÖLFLEX® CONNECT il ofera. Asta pentru ca, cu Lapp, salvati timp din procesul de coordonare a diversilor furnizori si puteti fi siguri ca toate componentele sunt perfect compatibile pentru solutia dvs. de asamblare.
Livrarea poate fi realizata la timpul potrivit, ceea ce inseamna ca nu numai minimizati volumul stocurilor, dar de asemenea, poate fi eliminat in intregime. Plug and Play. De ce sa depuneti mai mult efort?

Suntem, de asemenea, mai mult decat fericiti sa va ajutam cu analiza nevoilor, cu optimizarea solutiei de conectivitate si controlul calitatii finale. Pentru ca noi vedem solutiile noastre ÖLFLEX® CONNECT ca mai mult decat un serviciu de asamblare: este un know-how legat de productie, expertiza de inginerie si proces de ambalare - in mai mult de 140 de tari.

Beneficiati de know-how-ul nostru de producte si inginerie. Indiferent daca folositi sisteme de portcabluri, solutii de cablu sau sisteme de cabluri servo, avem solutia perfecta si produse de marca de inalta calitate.

 

Vino la standul nostru (C03), in Sala 11 la Hannover Messe si de a obtine informatii direct de la expertii nostri!

Rezerva-ti gratuit biletul de intrare acum, utilizand codul Rckmnotqm5rmpm si lasa-te inspirat de noile noastre produse.