e-Shop

Serviciul de livrare mai rapid

Centrele logistice Lapp Cable cu angajații săi extrem de motivați, asigură livrarea produselor dumneavoastră cât mai repede posibil.

service logistikservice 24h-service MG 0828

Logistica într-un ritm accelerat pentru livrare rapidă
Centrelelogistice modernedinStuttgart, FreibergșiHanovraoferăunserviciurapid de livrarede 48 de ore.Acest lucru este valabilnunumaiîn Germania, ci şi inaglomerațiile urbanedin Europa:Benelux, Marea Britanie, Franța, Italia, AustriașiElveția.Ne ocupam depeste 750.000 deloturiîn fiecare an,numai înStuttgart.


Comenzi până la ora 12.30 pm
Comenzile pentru cabluri şi conductori (lungimi standard de ambalare) care ajung la noi pana in 12.30 pm vor fi în mod normal livrate într-o zi lucrătoare (în funcţie de disponibilitatea stocului). Cablurile care necesita taiere, comandate după ora 12.30 pm, le veţi primi o zi mai târziu.

Comenzi până la ora 2.00 pm
Comenzile pentru conductori avand lungimi standard, care nu necesita taiere, conectori, accesorii pentru cabluri etc. care sunt primite de noi pana la ora 2.00 pm pot fi in mod normal livrate în următoarea zi lucrătoare.

Serviciile: mai mult decât logistică
Suntem în măsură să îndeplinim cerințele dumneavoastră în ceea ce privește serviciile de logistică personalizate, cum ar fi: livrări express în mai puţin de 24 de ore, livrări de tip matinal, livrări sâmbăta, livrări speciale sau transport aerian.