Serviciul de livrare mai rapid

Centrele logistice Lapp Cable cu angajații săi extrem de motivați, asigură livrarea produselor dumneavoastră cât mai repede posibil.

service logistikservice 24h-service MG 0828

Logistica într-un ritm accelerat pentru livrare rapidă
Centrele logistice moderne din Stuttgart, Freiberg și Hanovra oferă un serviciu rapid de livrare de 48 de ore.Acest lucru este valabil nu numai în Germania, ci şi in aglomerațiile urbane din Europa: Benelux, Marea Britanie, Franța, Italia, Austria și Elveția.Ne ocupam de peste 750.000 de loturi în fiecare an, numai în Stuttgart.


Urmărirea comenzii
Noul serviciu, suplimentar face ca livrarea sa fie şi mai clara pentru dvs.: Pur și simplu ne daţi adresa de e-mail și solicitaţi o actualizare a livrării în fiecare seară. Veți primi detalii complete ale expedierii, inclusiv detalii privind livrarea și modul de livrare, plus numarul de colet.


Comenzi până la ora 12.30 pm
Comenzile pentru cabluri şi fire (pretaiate) care ajung la noi pana in 12.30 pm vor fi în mod normal livrate într-o zi lucrătoare (în funcţie de disponibilitatea stocului). Produsele pretăiate comandate după ora 12.30 pm le veţi primi o zi mai târziu.

Comenzi până la ora 3.30 pm
Veţi primi, în general, comenzile pentru cabluri şi fire (pretaiate), conectori, accesorii pentru cabluri etc. care sunt primite de noi pana în ora 3.30 pm în următoarea zi lucrătoare. Vom livra comenzile primite după ora 3.30 pm o zi mai târziu.

Serviciile: mai mult decât logistică
Vom fi, în mod natural, în măsură să îndeplinim cerințele dumneavoastră în ceea ce privește serviciile de logistică individuale, cum ar fi livrări express în mai puţin de 24 de ore, livrări de tip matinal, livrări Sâmbăta, livrări speciale sau transport aerian.