e-Shop

Împreună, facem bine!

Ce înseamnă o conexiune bună?

O conexiune bună are o importanță vitală, face lumea să se miște!

Să ne gândim la momentul în care comunicăm pentru prima dată cu părinții noștri sau la primele prietenii.

Conexiunile la internet? Cât de importante sunt! Sau conexiunile între toate mașinile din producție?

Dar de conexiunea cu o persoană în vârstă, ce spuneți?

Cât de des ne întrebăm, ce-i trebuie să funcționeze? Mai avem timp să ne oprim să facem o evaluare?
“Mentenanța” unei relații cu bunicii uneori este făcută pe repede înainte. Bifăm că i-am văzut, cei care încă-i mai avem, și ne vedem de ale noastre.

Ei rămân cu amintirile… cu bucuria lăsată de îmbrățișarea noastră, cu fericirea sufletească adusă de întâlnirea cu noi, cu speranța că data viitoare vom petrece mai mult timp împreună.

Se mulțumesc cu puțin dar se “încarcă” din plin. Pășesc cu greu, din cauza sănătății șubrede, dar “plutesc” atunci când vorbim cu ei!

Avem puterea de a opri timpul, pentru ei!

Anul acesta, împreună cu clienții LAPP,  am transformat 6 zile, într-o bucurie imensă, într-o fericire care se vede pe chipurile ce poartă urme de bătrânețe, într-o certitudine că orice gest contează, că poți să fii mai bun, într-o recunoștință pe care o vor păstra multă vreme în suflet cele 6 persoane care au beneficiat de o vacanță cum nu au mai avut până acum.

Prin această donație, am oferim un sejur de 6 nopți la un Hotel din stațiunea balneo-climaterică din Călimănești- Căciulata care include și proceduri medicale.

A fost prima dată când au ieșit, în grup, din centru iar bucuria i-a făcut să uite de tot, inclusiv de problemele medicale și sufletești.

„Vă mulțumim că ați avut grijă de noi, să vă rămână sufletul deschis, mereu. Plutim de fericire că am avut șansa să ajungem aici” – acesta este mesajul pe care vor să vi-l transmită cei 6 bunici drăguți, sociabili, cu o veselie „contagioasă”.

Dna Florica (81 de ani) – fost cadru medical, dna Natalia (80 de ani) – fost economist, dna Puica (84 de ani) – fost contabil, dna Nina (70 de ani) – fost laborant chimist și cadru medical, dna Viorica (70 de ani) – fost vânzător și dl Gheorghe (79 de ani)- fost tehnician în rafinărie sunt beneficiarii acestui cadou din partea LAPP Romania și a clienților săi.

Bătrânii sunt găzduiți de Asociația Casa Sf. Andrei, din București, coordonată de preotul Ionuț Dogaru.

Fotografiile sunt realizate de Adrian Andrunachi.

Florica s
Gheorghe s
natalia sm
Nina s
Puica sm
viorica s