e-Shop

Cream conexiuni. Stabilim standarde globale

Noul tunel Gotthardt Base (cel mai mare tunel feroviar din lume) aflat sub pamant, traverseaza stramtoarea Bosfor. Cu 111 kilometri, proiectul a fost realizat in doar 26 de luni pentru Doha Metro.

Cream conexiuni. Stabilim standarde globale

De obicei, atunci cand vorbim de proiecte uluitoare, un nume apare constant: Herrenknecht, partener Lapp Group. Herrenknecht dezvolta si construieste masini de sant utilizate in intreaga lume. Aceste masini uneori pot depasi 100 de metri lungime si aproape 6000 CP si sunt folosite pentru trasarea de galerii si tuneluri din piatra dura sau amestec de soluri cu continut ridicat de apa.

Fiabilitatea este pe primul loc

Cablurile si conectorii folositi pentru zona din fata a masinii (zona de foraj) trebuie sa indeplineasca cerinte foarte diferite fata de cele folosite la interiorul masinii.

Prin urmare, Herrenknecht, utilizeaza o gama varianta de produse Lapp pentru aplicatii extreme, cum ar fi cabluri de forta si comanda ÖLFLEX®, UNITRONIC®, sisteme de date pentru tehnologia Ethernet- ETHERLINE®, presetupe SKINTOP®  si conectori EPIC®.

Cheia succesului? Colaborarea cu parteneri de calitate

Conectorii industriali EPIC® , de exemplu, au fost folositi la constructia tunelului Gotthard drept conectori de extensie. Pentru a se asigura fiabilitatea proiectului, conectorii EPIC® H-BE, au fost interconectati cu carcase si inserturi la fiecare 50 metri. Acesti conectori sunt potriviti, In particular, pentru tensiuni ridicate si prezinta un nivel ridicat de siguranta si incredere.

Pentru Herrenknecht, Lapp a dezvoltat un cablu special pentru un sistem de macara situat in partea din spate a masinii de gaurit tuneluri. In timpul functionarii normale, aceasta macara este controlata printr-o telecomanda fara fir. Daca ceva nu functioneaza, atunci sistemul trebuie accesat prin intermediul unui cablu de comanda de urgenta. Operatorul de macara are un panou de control portabil cu o lungime de 6 metri, ce poate fi conectat la mufele furnizate, atunci cand este necesar. Cablul transmite semnale si poate opri macaraua in caz de urgenta. Acesta este proiectat pentru a rezista la miscarea continua. Designerii Lapp au dezvoltat un cablu Profibus combinat cu fire de control extrem de rezistente. Invelisul exterior, este proiectat si el astfel incat sa reziste solicitarilor mecanice.

 

 Echipa Lapp dedicata proiectului tau este aproape de tine. Oriunde ai fi. Contacteaza-ne.