e-Shop

Testeaza tuburile de protectie LAPP, gratuit

tuburi-protectie-silvyn-lapp

 

Tuburile flexibile de protectie si accesoriile de fixare SILVYN protejeaza perfect cablul si conductorii impotriva prafului, umezelii, influentelor mecanice, termice sau chimice. Prin SILVYN CHAIN, programul complet de solutii de lant port-cablu oferim protectie si ghidare a cablurilor pentru aplicatii dinamice.

Pentru prima data, poti incerca tuburile de protectie SILVYN , gratuit, prin completarea formularului de mai jos.

Cum functioneaza?

  • completati formularul de mai jos
  • noi va contactam in vederea stabilirii nevoilor dvs si stabilirea unei vizite
  • in urma discutiei telefonice/vizitei, va trimitem prin curier un colet cu produsele SILVYN

Va invitam sa vizualizati regulamentul campaniilor LAPP, aici.

 

* indicates required

Lapp Romania va folosi informatiile pe care le furnizati prin acest formular pentru a fi in legatura cu dvs. si pentru a va trimite noutati si comunicari de marketing (promotii, informatii produse, evenimente, invitatii la evenimente, etc). Va rugam sa bifati modalitatile de comunicare pe care le putem folosi in relationarea cu dvs.:

Va puteti schimba opinia in orice moment facand clic pe link-ul de dezabonare din subsolul oricarui e-mail pe care il primiti de la noi sau contactand-ne la adresa de email: marketing@lappkabel.ro. Vom trata informatiile dvs. cu respect. Pentru mai multe informatii privind politica noastra de confidentialitate, va rugam sa accesati website-ul nostru. Facand clic pe butonul de mai jos, va exprimati acordul privind procesarea informatiilor dumneavoastra in conformitate cu acesti termeni.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.