e-Shop

Industria Lemnului

Procesarea lemnului implica diverse tehnologii. Functie de produsele finale, se pleaca de la busteni de lemn, care pot suferi procese de decojire, debitare, tocare, maruntire, defibrare, uscare, incleiere, formare covor, presare, slefuire, melaminare.

Agresiunile care pot aparea asupra cablurilor electrice si a accesoriilor acestora (tuburi de protectie, presetupe, conectori industriali, sisteme de etichetare) sunt :

1. Agresiuni de natura termica in zona cuptoarelor de uscare sau in zona preselor.
2. Agresiuni de natura mecanica (abraziune, zgariere, taiere).
3. Agresiuni de natura chimica (lemnul verde contine foarte multe substante chimice cu efect coroziv, adezivii pe baza de formaldehida, uleiurile hidraulice, uleiurile de impregnare, baituri si lacuri de acoperire).
4. Campuri electromagnetice datorate actionarilor prin convertizoare de frecventa a exhaustoarelor, paturilor de role, pompelor.
5. Miscarile repetitive apar in cazul utilajelor de ridicat (poduri rulante) utilizate pentru transportul si manipularea materiilor prime si in cazul utilajelor specializate de pe fluxul de productie.

Dacă aveţi orice întrebări, echipa noastră de experţi va fi încântată să lucreze împreună cu dvs. pentru a găsi cel mai bun produs pentru necesităţile aplicaţiei dvs.

Apelează 0040  213  10.09.61 sau scrie-ne la adresa de e-mail: sales(at)lappkabel.ro