e-Shop

Turneul Internațional de Fotbal și Volei

Peste 700 de angajați Lapp Group din 28 țări, prezenți în București la Turneul Internațional de Fotbal și Volei

Începutul verii, din punct de vedere calendaristic este anual marcat în Lapp Group de Turneul International de Fotbal și Volei. Săptămâna trecută (3-5 iunie 2016) a 22 –a editie de fotbal si a 17-a de volei a fost organizată în București, de către compania gazdă Lapp Kabel Romania.

Turneul Internațional de Fotbal și Volei - Centrul Național de Fotbal Buftea

Turneul Internațional de Fotbal și Volei - Centrul Național de Fotbal Buftea

Am fost mândri să întâmpinăm în capitala României 717 participanți din 28 de țări. Au sosit colegi din  SUA, Canada, Brazilia, Japonia, Malaezia, Noua Zeelandă, Singapore și din majoritatea țărilor europene, pentru a se reuni sub motto-ul ``Gândește diferit. Fii diferit``.

Programul turneului a început în mod tradițional vineri seara cu o petrecere în aer liber, în parcul de lângă Palatul Mogoșoaia. Atmosfera informală și prietenoasă, locația perfectă, mâncarea gustoasă și formația live Freestay au contribuit la coeziunea spiritului de echipă și la orele prelungite de dans.  

În dimineața de sâmbătă au avut loc competițiile de fotbal și volei. În acest an, s-au înregistrat  22 de echipe de fotbal și 22 de echipe de volei, pentru a lupta pentru primele locuri.  Participanții s-au simțit foarte responsabili pentru ca au jucat pe terenurile Federației Române de Fotbal și nu au fost acidentări majore care să fie tratate la spital. Acesta este un record de care suntem satisfacuți. Spectatorii s-au bucurat de asemenea de programul complementar competiției și au putut încerca zorbing-ul, trasul cu arcul și escalada. În jur de ora 16:00 au început finalele și au fost meciuri extraordinare în ambele arii de interes. Competiția de fotbal a fost câștigată de echipa germană „Olflex“ și titlul de campionană la volei a fost câștigat de echipa „High Voltage“ din Republica Cehă.

După o scurtă oprire la hoteluri, toată lumea a fost entuziasmată să participe la petrecerea de gală. Ambientul special din Palatul Parlamentului a captivat oaspeții încă din primul moment, iar Holul Unirii din această locație a fost amenajat pentru a fi cea mai bună locație pentru festivități.

La începutul galei, Dl. Andreas Lapp a aparut pe scenă jucand rolul lui Dracula pentru a saluta toți participanții și a da startul surprizelor.  Împreună cu  Siegbert Lapp, Matthias Lapp, Alexander Lapp și Ales Vaicenbacher, a înmânat echipelor premiile meritate. Participanții au fost uimiți de medaliile confecționate manual și de trofeele personalizate pe care le-au primit. Următorul moment important a fost reprezentația călușarilor, când invitații au fost invitați să participe la dans. Aceasta s-a transformat într- un moment extraordinar de dans cu muzică modernă românească și un excelent input al artiștilor. Aproape de miezul nopții, o altă surpriză a fost dezvăluită, fiind special pregătită de către Lapp Kabel Romania – o poză mare cu Dl. Oskar Lapp (fondatorul Lapp Group), care a fost realizată din 2.116 presetupe SKINTOP. A fost rezultatul unei munci extraordinare de echipă pentru că fiecare dintre participanți a introdus presetupa în panoul special amenajat, fară a avea idee de imaginea finală. Această acțiune a reprezentat și expresia respectului profund pentru familia Lapp.

Unul dintre cele mai așteptate momente ale serii, întâmpinat cu aplauze calde a fost anunțarea următorului oraș care va găzdui turneul și anume sediul principal Lapp din Stuttgart, Gemania.

După partea oficială a serii a urmat partea de entertainment susținută de Horia Brenciu și orchestra sa. Muzica  plină de energie a reunit colegi din continente și companii diferite, de diferite naționalități.

Duminică, majoritatea colegilor au vizitat Bucureștiul, prin grupuri programate și au experimentat zonele de interes pentru ei. Alții au dorit sa descopere orașul pe cont propriu. Toți au agreat că weekend-ul a fost prea scurt pentru ca s-au simțit fericiți să-și întâlnească colegii din lumea întreagă, să se bucure de relațiile colegiale deja construite și totodată să construiască altele noi.

Relațiile interpersonale puternice în interiorul Lapp Group, dar și cele cu clienții, stau la baza culturii Lapp Group și această cultura trebuie traită live, experimentată personal și simțită de angajații din întreaga lume. Tocmai de aceea spunem: ”La revedere  București, ne vedem anul viitor în Stuttgart!”

 

Despre Lapp Group:

Cu sediul central în Stuttgart, Germania, Lapp Group este furnizor lider de soluții integrate și produse recunoscute în domeniul cablurilor și tehnologiei de conectare. Portofoliul Grupului include cabluri standard și foarte flexibile, conectori industriali, soluții personalizate, tehnologie de automatizare și soluții robot pentru fabrica inteligentă a viitorului, precum și accesorii tehnice. Piața principală a Grupului o reprezintă masinăriile industriale și sectorul energetic. Alte piețe cheie sunt industria alimentară, precum si sectorul energetic sau mobil. 

Lapp Group a rămas o afacere de familie, de când a fost fondată în 1959. În anul fiscal 2014/15 a generat venituri consolidate de 886 mil. EUR. Lapp are în prezent aproximativ 3300 angajați în lumea întreaga, 17 unități de producție și 40 de companii distribuitoare. Lucrează de asemenea cu aproximativ 100 de reprezentanțe.

P1012
P1017
P1027
echipa Lapp Romania