e-Shop

Energie regenerabilă

Indiferent de modul în care este generată energia, cablurile trebuie să fie pregătite să o transfere acolo unde este nevoie. Pentru LAPP, producerea cablurilor de energie a reprezentat, încă de la începuturi, o mare pasiune.

energy suppliers

Cu o vastă experiență în domeniul cablurilor și accesoriilor pentru transferul și distribuirea eficientă a energiei, LAPP reprezintă, deja de ceva timp, partenerul de încredere pentru industria energiei.

Producător și specialist în industrie
Expertiza în industrie, gama mare de produse și disponibilitatea de a dezvolta în permanență soluții adecvate oricărei cerințe, ne ajută să fim prima alegere a clienților.
Tehnica modernă utilizată în producție și prezența subsidiarelor în toată lumea, ne ajută să asigurăm distribuirea la timp și în cantitatea dorită oriunde este nevoie.
De asemenea, garantăm siguranța și calitatea produselor cu certificări la nivel mondial, inclusiv pentru centrale nucleare.


Calitate atât în ceea ce privește produsele cât și serviciile
Produsele noastre corespund celor mai înalte standard de calitate. Acesta reprezintă un proces natural de verificare pentru fiecare component.
În plus, oferim consultanță specializată pentru alegerea corectă a fiecărui produs astfel încât să aveți garanția întregului pachet.
Pentru orice întrebare, specialiștii noștri vă stau la dispoziție.