e-Shop

Fii parte din revoluția servomotoarelor cu cablurile preasamblate LAPP

 Utilizarea servomotoarelor în cele mai variate domenii ale tehnicii face parte din revoluția industrială.  Avantajele sunt evidente și se referă atât la aspectul energetic, prin utilizarea optimă a energiei electrice cât și la precizia de poziționare, datorită existenței sistemelor de encodere.

Oelflex Connect Servo 6er Gruppe

În ceea ce privește acest domeniu, LAPP s-a focusat încă de la început pe dezvoltarea unor produse, cabluri și conectori, perfect adaptate solicitărilor impuse de servomotoare. A introdus în portofoliu câteva tipuri de cabluri pentru pozare fixă sau pentru aplicații cu parametrii dinamici ridicați. Necesitatea creșterii productivității a condus la maximizarea acestor parametrii dinamici astfel încât s-a ajuns la accelerații care pot să ajungă la 50 m/s2 și viteze de până la 50 m/s. În aceste condiții, cablurile pentru alimentarea servomotoarelor și pentru conectarea encoderelor au fost regândite pentru a menține performanțele electrice necesare și pentru a face față mișcărilor repetitive, până la 10 milioane de cicluri.

Mai mult, LAPP a proiectat și realizat servocabluri conforme cu servomotoarele produse de giganții industriali din domeniu: Siemens, Sew, Indramat Bosch Rexroth, Allen Bradley / Rockwell și Lenze sau pentru producătorii de encodere Haidenhain, ELAU, KEB, Berger Lahr, B&R sau Fanuc.

Pentru producătorii de echipamente industriale care utilizează servocabluri preasamblate, LAPP garantează produse la cel mai înalt standard de calitate. Mai mult, la cerere, poate fi dezvoltată orice configurație de servocablu preasamblat conform specificației beneficiarului, indiferent dacă este vorba de pozare fixă sau de pozare în lanț portcablu. Fiecare servocablu preasamblat produs de LAPP este testat individual în standuri special concepute și vine cu certificat de calitate.

Specialiștii LAPP Romania au competența tehnică necesară pentru a oferi suportul  în găsirea soluției optime care să garanteze funcționarea ireproșabilă a instalațiilor.

Sectorul de mentenanță este unul din beneficiarii produselor LAPP. Prin semnarea unui parteneriat, consultanții LAPP vă sunt alături pe tot parcursul proiectului, de la identificarea soluției optime până la oferirea de suport tehnic pentru instalare. Totul la cel mai înalt standard de competență și calitate.

Livrarea soluției complete, gata de instalare duce la optimizarea costurilor totale.

Iată câteva argumente care arată de unde provine această reducere de costuri :

  • Pentru manoperă este nevoie de un  personal special pregătit, un profesionist în domeniu ale cărui servicii sunt costisitoare
  • Dotarea cu scule și dispozitive specifice
  • Achiziționarea de produse care necesita o depozitare și, care, cu siguranța vor generate resturi de debitare a căror utilizare este improbabilă
  • O singură greșeală în realizarea servocablului preasamblat conduce la întârzierea repornirii instalațiilor, generând pierderi economice extrem de mari

Cu soluția propusă de LAPP  nu trebuie să vă mai faceți griji din cauza celor precizate mai sus. Vă oferim, conform nevoilor dumneavoastră, servocablurile necesare, conectorii, sistemele de etichetare, tuburile de protecție sau presetupele corespunzătoare, împreună cu suportul tehnic.

Haideți să conectăm motoarele, împreună!
Ne puteți contacta la adresa de email: sales.ro.lro@lapp.com