e-Shop

Cabluri conform cerințelor

Cabluri personalizate pentru cele mai complicate aplicaţii

Daca din întamplare nu puteți găsi soluția exactă pentru aplicația dvs.  printre cele 40.000 de produse Lapp ….

….nu este nici o problemă.  Suntem specializați în producerea de soluții pentru cele mai provocatoare probleme legate de cabluri.

Centrul nostru de cercetare și dezvoltare ne permite sa satisfacem cele mai dificile cerințe.

Experții noștri vă vor sfătui și împreună vom identifica soluția optimă.
Producem cabluri dintr-o gamă mare de materiale (PVC, PUR, TPE, FEP, PTFE etc.)și ne bazăm pe expertiza noastră tehnică extinsă.

În colaborare cu centrul nostru de teste și încercări supunem produsele noastre la multiple teste pentru a verifica performanța lor.

Producerea conform specificației clientului

Producem și dezvoltăm produse pentru dvs. intr-o gama larga de dimensiuni și tehnologii.  Optimizăm cablurile și conductorii dvs. din punct de vedere al diametrului exterior pentru mai multe cicluri de îndoire sau raze de curbură mai mici, pentru rezistență mai bună la tracțiune, forte de compresie, pentru utilizate în medii aggressive cu apa sau uleiuri. Oferim de asemenea o gamă variată de tehnologii de ecranare.

Certificare

Metodele noastre de producție și testare sunt strict legate de directivele naționale și internaționale. Noi vă putem furniza și certificare la cerere.

Pentru întrebări despre produsele realizate conform specificației  clientului vă rugam să utilizati formularul de contact sau specialistii nostrii.