e-Shop

Târgul IEAS 2013

LAPP KABEL ROMÂNIA la IEAS 2013

Echipa Lapp Kabel România

Echipa Lapp Kabel România

LAPP KABEL ROMÂNIA a participat timp de 4 zile, în perioada 10-13 Septembrie într-o formulă nouă, inovativă, la cea de-a IX-a ediție a INTERNATIONAL ELECTRIC & AUTOMATION SHOW – IEAS 2013, un eveniment dedicat sistemelor energetice, echipamentelor electrice și automatizărilor industriale din România. Expoziția a avut loc în locația tradițională din București, Palatul Parlamentului – standul Lapp Kabel România fiind situat în Sala Unirii – A1.

 

În ediția de anul acesta am pus accent pe promovarea primului cablu de comandă fabricat pe scară industrială din lume – ÖLFLEX®, cu un istoric datând din anul 1959, iar vizitatorii au putut vedea și testa o parte din produsele Lapp: cabluri, presetupe, sisteme de marcare și etichetare, scule și accesorii pentru cabluri. De asemenea, în cadrul standului, vizitatorii au avut posibilitatea să solicite informații echipei Lapp și despre produsele partenerilor noștrii VERGOKAN, RSTAHL, ERICO®, WEIGEL, STEGO, ALFRA, MBS și SES.

Ediția de anul acesta s-a desfășurat sub sloganul „Copii azi… Ingineri mâine.Școala IEAS”, porțile fiind deschise și pentru cei mici. Astfel, copiii pasionați de echipamente electrice, electronice și automatizări au luat parte la work-shopuri și ateliere interactive, despre cum să construiască o  casă, principiile de bază ale electronicii, magnetismului și electricității statice, asamblare de circuite.

Cu această ocazie cei mici au avut oportunitatea să îi testeze pe expozanți cu un set de întrebări tehnice, astfel că Lapp Kabel România a promovat clasa cu succes, drept dovadă că micii profesori ai Școlii IEAS ne-au acordat nota 10 pe linie, premiul I și bine meritata coroniță cu flori.

DSC 0005
DSC 0008
DSC 0014
DSC 0015
DSC 0016
DSC 0018
DSC 0021
DSC 0023
DSC 0025
DSC 0027