e-Shop

Lapp la targul Hanovra 2017

Forta, semnale si date: noul conector rectangular EPIC® MH produs de Grupul Lapp cu sediul in Stuttgart, este intr-adevar o incununare a talentului tehnic.

Plin de talent: Noul conector rectangular EPIC® MH poate fi echipat cu diverse inserturi pentru diferite aplicatii in doar cativa pasi simpli.

Plin de talent: Noul conector rectangular EPIC® MH poate fi echipat cu diverse inserturi pentru diferite aplicatii in doar cativa pasi simpli.

Utilizatorii pot combina intr-o singura carcasa toate tipurile de semnale electrice pe care le pot intalni intr-un cablu utilizand diverse inserturi. Toate acestea sunt posibile datorita unui sistem de rama care poate fi echipata cu inserturi modulare produse de Lapp sau chiar cu inserturi modulare existente pe piata, iar asamblarea este de departe mult mai usoara decat in cazul ramelor cu sistem pliabil sau glisant de asamblare. De la 2 la 36 de poli, curenti de pana la 100 A, tensiuni pana la 1000 V, transfer de date Cat 5 pana la 100 MHz, combinatiile acceptate de acest sistem sunt extraordinar de variate.

Noul sistem modular de conector este benefic in special clientilor care dezvolta noi masinarii. Ei pot sa-si ajusteze foarte usor configuratia conectorului in timpul procesului de dezvoltare si testare a noii masinarii fara sa fie nevoie de modificari mecanice pentru prinderea unui alt tip de conector. Catalogul on-line si cautatorul de produse on-line ajuta utilizatorul sa-si configureze usor si sigur conectorul necesar evitindu-se astfel orice greseala.


Viziteaza-ne la standul Lapp la targul din Hanovra, stand (C03) in sala 11 si afla care sunt noutatile.